Лайм

Як виглядає японський манікюр – популярна альтернатива гель-лаку: фото

Якщо ваші нігті втомилися від постійних маніпуляцій та покриття

Для багатьох дівчат і жінок похід у спа, на процедури, що омолоджують, або ж на манікюр – це спосіб відволіктися від щоденної рутини і депресивних думок, особливо під час повномасштабної війни. І якщо ви вже робили класичний манікюр, який ніколи не виходить із моди, можна спробувати японський. theLime докладніше розповідає про нього і як його зробити.

Багато хто з нас часто помічає, що через постійне використання гель-лаку нігтьова пластина стає тоншою, нігті відшаровуються, а часом покриваються білими плямами. Це сигнал, що потрібно на якийсь час зняти покриття і дати нігтям "відпочити" хоча б на тиждень, а краще на два-три, а то й місяць.

Фото: pinterest.com

Водночас дівчата не хочуть ходити такий тривалий проміжок часу із недоглянутими нігтями. Тому можна зробити японський манікюр, щоб надати нігтям глянсового, але водночас здорового і натурального вигляду.

Фото: pinterest.com

Зазначимо, що такий вид манікюру – це суто салонна процедура, зробити яку в домашніх умовах без спеціальних навичок та матеріалів неможливо. Головна її мета – відновити та оздоровити нігті без штучного зміцнення чи покриття.

Фото: pinterest.com

Японський манікюр роблять без агресивних маніпуляцій, наприклад, обрізки шкіри за допомогою інструментів або фрез. Майстер використовує тільки пилки, виготовлені з телячої шкіри, пасту та пудру на основі бджолиного воску.

Фото: pinterest.com

Читайте також: Як виглядає молочний манікюр – головний тренд 2023 року.

Як зробити японський манікюр?

1. Спочатку спеціаліст нігтьового сервісу розм'якшує невеликий простір за кутикулою – тобто задній валик нігтя. Якщо є ороговілості, шліфує їх пилками.

2. Потім надає форму нігтям за допомогою пилочки, прибирає все зайве кератолітичними засобами та ремуверами.

3. Слідом на кожен ніготь наносять пасту – своєрідний натуральний будівельний матеріал. Вона насичує нігтьову пластину біоактивними мікроелементами, що стимулюють зріст. За допомогою спеціального бафа із замші пасту інтенсивно втирають у нігті.

4. Завершальний етап японського манікюру – полірування, коли майстер втирає у нігтьову пластину пудру на основі бджолиного воску. Складається враження, що нігті щільні, глянсові, начебто скляні.

Фото: pinterest.com

Такий манікюр найкраще робити наприкінці зими, щоб відновити здоровий вид нігтів, а також у тривалі подорожі. Оскільки бездоганний глянець після процедури тримається дуже довго, а також не потрібно переживати, що покриття пошкодиться чи відшарується.

Фото: pinterest.com

Відзначимо, що відразу після японського манікюру гель-лак теж не наносять: він просто не триматиметься поверх пудри на основі бджолиного воску.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору