Лайм

Наталка Денисенко у стьобаному пуховику та капорі показала головні тренди зими: фото

Придивіться для себе новий стильний образ

У зимовому гардеробі кожної дівчини має бути декілька варіантів верхнього одягу, які можна носити в залежності від настрою, погодних умов та вибраних луків. І якщо у вас вже є дублянка-авіатор і пальто тедді, саме час приглянути стьобаний пуховик. theLime розповідає, як його носить і з чим поєднує популярна українська акторка, зірка серіалу "Кріпосна" Наталка Денисенко.

Актриса, як і інші українські знаменитості, часто ділиться зі своїми підписниками у соцмережі Instagram фото зі зйомок, різноманітних заходів та відпочинку. При цьому Денисенко обирає стильні луки, які свідчать про те, що зірка розуміється на моді та стежить за трендами.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Так, днями зірка "Кріпосної" опублікувала у Instagram-stories знімки зі своїм 5-річним сином Андрієм із відпочинку в одному із заміських комплексів у Київській області.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Акторка позувала на березі замерзлої річки, вибравши для зйомки total white look. Зазначимо, що білий – це улюблений колір Наталки, і актриса не боїться обирати світлий одяг навіть для прогулянки з дитиною.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Денисенко одягла довге стьобане пальто-халат із зав'язками, шкіряні штани, в'язаний светр із високим горлом та високі чоботи на тракторній підошві. Свій образ вона доповнила трендовим головним убором 2023 капором. Вийшов стильний, але в той же час теплий лук.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Читайте також: Модно, тепло і практично: топ-5 найкращих фасонів жіночих курток на зиму-2023.

Зазначимо, що стьобане пальто-пуховик і капор – речі, які точно повинні бути в гардеробі кожної модниці цієї зими.

Фото: pinterest.com

Стьобаний пуховик це зимовий верхній одяг, пошитий із багаторазово прострочених натуральних або синтетичних тканин. Простібаються завжди як мінімум два шари тканини, але зазвичай між ними є ще й третій шар наповнювач або утеплювач. Якщо модель без каптуру, без головного убору в морози точно не обійтись.

Фото: pinterest.com

На зиму-2023 можна підібрати капор або, як його ще називають, балаклава. Це шапка-капюшон, яка поєднує в собі і шапку, і шарф, її зручно носити з верхнім одягом без капюшона.

Фото: pinterest.com

Зазначимо, що такий головний убір вже був на піку популярності у 1990-ті. Це в'язана труба з прорізом для обличчя та затяжками, що надійно закриває голову, шию та вуха у прохолодну погоду.

Фото: pinterest.com

Читайте також: Леся Нікітюк показала наймоднішу заміну звичайної зимової шапки.

Існує безліч варіацій капора: в'язані, трикотажні, із плащової тканини, з козирком тощо.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Поєднувати трендовий фасон головного убору можна не лише з куртками та пуховиками, а й з пальто та шубами тедді, а в теплу пору року – з куртками-косухами з еко-шкіри, а також джинсовками.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору