Лайм

Наталка Денисенко показала головні тренди зими у стильному образі: фото

Модна ідея луку від української акторки

Шкіряні речі - маст-хев в одязі вже не перший сезон. Модниці люблять їх за стильний вигляд, зручність та практичність. Почесне місце займають шкіряні пальто, куртки, а також штани завдяки своєму інтригуючому зовнішньому вигляду. Шкіряні штани є в гардеробі кожної сучасної дівчини, яка стежить за тенденціями, і знаменитості – не виняток. Раніше стильні образи показали Лілія Ребрик та Анна Богдан, а тепер трендовий лук продемонструвала Наталка Денисенко.

Українська акторка для прогулянки супермаркетом обрала монохромний образ у світлих тонах. Білий – улюблений колір Наталки Денисенко, тож не дивно, що артистка обрала саме total-white.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko_official

Зірка "Кріпосної" одягла шкіряний укорочений пуховик із капюшоном - один із трендів зими 2022/23. Ідеальною парою модній речі стали широкі шкіряні штани, які також на піку популярності цього сезону.

Читайте також: Злата Огнєвіч та Анна Неплях показали, як носити наймодніші пуховики 2022 року: фото

Фото: instagram.com/natalka_denisenko_official

Свій стильний образ Наталка доповнила білою шапкою, і не прогадала. Головні убори натуральних та базових відтінків у 2023 році витіснили модні у минулих сезонах моделі неонових кольорів.

Акторка повністю витримала монохромний лук: водолазка, взуття та сумка теж були білого кольору. Тож, якщо ви любите виглядати стильно та бездоганно, то така ідея образу напевно припаде вам до смаку.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko_official

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Коли викопувати часник і що зробити, щоб він довше зберігався

Коли викопувати часник, що робити з ним після збирання врожаю, коли і як обрізати стебла – поради городникам

Почнеться біла смуга: ці три знаки Зодіаку чекає щасливий період після Молодика у липні

Молодик 6 липня принесе оновлення і відкриє нову сторінку у житті трьох знаків Зодіаку - Лев, Водолій, Стрілець будуть щасливі

Подушка з морозилки і ментоловий чай: п’ять лайфхаків, що допоможуть заснути у спеку

У літню спеку не завжди вдається швидко заснути вночі, однак є лайфхаки, які допоможуть швидко охолодити кімнату навіть без світла