Лайм

Христина Решетнік показала, з чим носити модні широкі штани цієї зими: фото

Така річ має бути в гардеробі кожної модниці

У зимовому гардеробі кожної модниці в 2023 році точно повинні бути широкі штани один з трендових фасонів, з яким можна створити як ділові, так і розслаблені повсякденні образи. Цю модель обрала відома співачка Джамала, а також перша леді України Олена Зеленська. theLime вирішив докладніше розповісти, з чим широкі штани поєднує журналіст, блогер та дружина популярного українського телеведучого Григорія Решетніка Христина.

Фото: instagram.com/kristina_reshetnik

Зазначимо, що Христина стежить за модними трендами і часто публікує на своїй сторінці у соцмережі Instagram фото у модних луках. Незважаючи на те, що Решетнік – багатодітна мама, вона може похвалитися точеною фігурою та відмінним смаком.

Фото: instagram.com/kristina_reshetnik

На цей раз вона одягла широкі штани сірого кольору зі стрілками. Їх вона доповнила багатошаровим верхом: білою блузою та сірим светром із V-подібним вирізом. Завершували образ темно-сині черевики на білій масивній підошві та сумка-клатч відомого бренду в тон до всього образу, яку Христина вдягла через плече.

Фото: instagram.com/kristina_reshetnik

Читайте також: З чим носити широкі трендові штани: топ-5 образів від українських зірок.

Відзначимо, що з такими брюками можна створити стильний монохромний лук: надягайте укорочений светр, широкі штани з високою талією, а більш прохолодний день зверху накиньте пальто. Доповнять образ черевики на масивній підошві та сумка-шоппер.

Фото: pinterest.com

Ще один стильний варіант – широкі штани, водолазка та шкіряна коротка куртка. Доповнити лук можна аксесуарами: об'ємним шарфом, зав'язаним на шиї, та сумкою-шоппером з тваринним принтом.

Фото: pinterest.com

Для стильного ділового луку вибирайте багатошаровий образ: широкі штани зі стрілками світло-оливкового відтінку, зелена блузка, а поверх піджак у клітинку. Доповнять образ довге пальто, взуття з гострим носком на високих підборах та містка шкіряна сумка.

Фото: pinterest.com

Для повсякденного луку можна приглянути широкі штани зі штучної шкіри насиченого коричневого кольору. Одягайте їх із білим лонгслівом і вкороченим піджаком, а також невеликою сумкою та зручним взуттям. Доповніть образ прикрасами.

Фото: pinterest.com

А якщо ви хочете виділятися з натовпу, підберіть стильний кольоровий образ. Вдягайте широкі штани бежевого кольору з білою блузою або гольфом-водолазкою. Зверху накиньте блакитне пальто. Взуття можна підібрати як класичне, так і спортивне. Завершить стильний образ сумка в тон до речей.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору