Лайм

Христина Решетнік показала, з чим носити модні високі чоботи у 2023 році: фото

Поекспериментуйте зі своїми образами

У гардеробі кожної модниці має бути декілька пар взуття на кожний сезон. Для зими та прохолодної весни радимо приглянути уггі на платформі, а також класичні чоботи до коліна. theLime вирішив докладніше розповісти, з чим таку модель поєднує журналіст, блогер та дружина популярного українського телеведучого Христина Решетнік.

Зазначимо, що Христина стежить за модними віяннями і часто публікує на своїй сторінці в соцмережі Instagram знімки у стильних луках. Незважаючи на те, що Решетнік – багатодітна мама, вона може похвалитися точеною фігурою та відмінним смаком.

Фото: instagram.com/kristina_reshetnik

Так, днями вона поділилася зі своїми підписниками сімейними фото, на яких постала у стильному образі. Христина Решетнік одягла чорні легінси та трендовий піджак у чорно-білу клітинку з ґудзиками контрастного кольору. Свій лук вона доповнила класичними шкіряними чоботами до коліна на низькому ходу та невеликою сумкою-косметичкою відомого бренду.

Фото: instagram.com/kristina_reshetnik

Читайте також: Які кросівки носити із джинсами у 2023 році: топ-5 трендових моделей.

Високі чоботи – невід'ємна частина гардеробу кожної модниці. З ними можна створити трендові образи як на кожен день, так і для святкових заходів та виходу в світ.

Для розслабленого луку вихідного дня надягайте легінси, білу блузу оверсайз, чорний светр та жилет із плащової тканини. Доповніть образ високими чоботями на масивній підошві.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант луку - легінси зі светром вільного крою в горизонтальну смужку. Доповнять образ сумка-бананка та трендова модель чобіт до колін.

Фото: pinterest.com

А для походу в офіс, якщо, звичайно, у вас немає суворого дрес-коду, пригляньте образ, що складається з білого гольфу-водолазки, міні-спідниці з еко-шкіри та довгого пальта. Доповніть лук сумкою-клатчем та високими шкіряними чоботями.

Читайте також: Балетки повернулися в моду: як виглядають найтрендовіші моделі 2023 року.

Фото: pinterest.com

Для створення романтичного образу пригляньте високі чоботи бежевого або молочного відтінку. Одягайте коротку спідницю з принтом у гусячу лапку, укорочений светр з високим горлом, гетри та чоботи до коліна. Доповніть лук невеликою сумкою через плече із верхньою ручкою.

Фото: pinterest.com

Для тепліших днів можна створити стильний багатошаровий образ. Одягайте білу блузу-сукню в стилі оверсайз, зверху теплу в'язану жилетку з об'ємним горлом, а доповнять лук високі чоботи та класична сумка.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору