Лайм

Даша Квіткова у джинсах модного фасону показала найбільші тренди 2023 року: фото

Простий і водночас стильний лук

У базовому гардеробі кожної модниці в 2023 році точно повинно бути декілька джинсів, з якими можна створити величезну кількість стильних образів. Наприклад, широкі штани з деніму, як у акторки Наталки Денисенко, або фасон кльош. theLime вирішив докладніше розповісти, з чим їх носить переможниця "Холостяка-9", екс-дружина телеведучого Микити Добриніна, молода мама, блогер та інфлюенсер Даша Квіткова.

Фото: instagram.com/kvittkova

Зазначимо, що дівчина стежить за модними трендами і часто публікує на своїй сторінці в соцмережі Instagram фото своїх луків як у повсякденному житті, так і з різних заходів, зйомок, фотосесій та відпочинку.

Фото: instagram.com/kvittkova

Днями вона поділилася з підписниками знімками в модному стрітстайл-луці. Для зйомки вона вибрала джинси кльош із високою посадкою із синього деніму, укорочену чорно-білу дублянку та короткі уггі на платформі. Свій образ вона доповнила маленьким бежевим клатчем та сонцезахисними окулярами, а також непомітними прикрасами.

Фото: instagram.com/kvittkova

Читайте також: Стиль Даші Квіткової: як одягається блогер та які модні тренди вибирає.

Зазначимо, що у такому луці Квіткова зібрала всі головні тренди зими-2023. По-перше, широкі джинси, злегка розкльошені донизу. Такі штани можна поєднувати з топами, водолазками, блузками та сорочками.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Також на піку популярності короткі або сильно вкорочені дублянки. Їх можна носити і з практичними джинсами, брюками чи лосинами, і з вишуканими сукнями та спідницями. Що стосується взуття, то до верхнього одягу цього фасону можуть підійти як універсальні челсі або черевики на шнурівці, так і на каблуці.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Ще одна трендова деталь в образі Даші Квіткової – уггі на платформі. Таке взуття користувалося особливою популярністю на початку 2000-х і навіть стало культурним феноменом. В 2022 році цей тренд повернувся. Тепер чимало зірок віддають перевагу уггам на платформі без задників з хутряними вставками, а також коротким уггам традиційного світло-коричневого або бежевого кольору.

Фото: instagram.com/ugg

Фото: instagram.com/irina_on_style

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору