Лайм

Стиль Даші Квіткової: як одягається блогерка та які модні тренди обирає

Дівчина стежить за модними тенденціями

Переможниця "Холостяка-9" та інфлюенсер Даша Квіткова добре знається на трендах. Блогерка з майже двомільйонною аудиторією любить носити якісні та красиві речі, в яких почувається стильно та комфортно.

Дівчина небайдужа до дизайнерського вбрання, але й не гидує недорогим одягом з мас-маркету. Приміром, Даша не вважає обов'язковим купувати джинси та футболки люксових брендів, водночас взуття, на думку модниці, має бути дорогим.

Читайте також: На замітку модницям: Даша Квіткова показала, як носити широкі джинси та виглядати жіночно.

Фото: instagram.com/kvittkova

Квіткова любить доповнювати свої образи стильними аксесуарами: сережками, каблучками, підвісками та сумками. При виборі сумок Даша найчастіше орієнтується не на бренд, а на форму та якість. Для прогулянок містом дівчина вибирає кросс-боді - вони зручні та стильно виглядають у будь-якому аутфіті.

Фото: instagram.com/kvittkova

У гардеробі Даші Квіткової є велика різноманітність фасонів та моделей штанів. Це й шкіряні штани вільного крою, які вона любить носити в парі з об'ємним пуффером, й прямі штани з розрізами, й джинси різних відтінків для повсякденних образів.

Фото: instagram.com/kvittkova

Блогерка – велика любителька брючних костюмів, які зараз на піку популярності. Вона вміло поєднує їх із брендовими топами, щоб надати образу жіночності та сексуальності.

Фото: instagram.com/kvittkova

Фото: instagram.com/kvittkova

Даша неодноразово зізнавалася, що любить чорний колір в одязі й часто формує стильні total black луки. Один із таких прикладів - образ зі шкіряним тренчем, піджаком оверсайз у смужку та чоботями-шкарпетками на високих підборах.

Фото: instagram.com/kvittkova

Ще одна слабкість інфлюенсерки – блейзери вільного крою, які вона носить не лише з легкими топами та футболками, а й теплими светрами. Уггі на високій підошві – улюблене взуття цієї зими.

Читайте на тему: Маша Єфросиніна та Даша Квіткова показали наймодніші зимові уггі: фото.

Фото: instagram.com/kvittkova

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як правильно висаджувати помідори у ґрунт і що покласти у лунку, щоб гарно прижилися

Як посадити розсаду помідорів у відкритий ґрунт, якщо вона витягнулася - поради городникам з відео, добрива для томатів

Як одягнути донечку на випускний в садочок: стильні образи для маленьких модниць

Які фасони суконь та варіанти декору на них приглянути для дівчаток для випускного у дитячому садку, щоб виділятися з натовпу  

Потрібна інша упаковка: які продукти в жодному разі не можна зберігати у пакетах

Які овочі, фрукти, зелень та інші продукти не слід відправляти на зберігання в поліетиленових пакетах, а також що використовувати для цього