Лайм

Топ-10 модних курток на теплу весну: які фасони в моді у 2023 році

Пригляньте для себе кілька варіантів

У весняному гардеробі кожної модниці в 2023 році має бути декілька варіантів верхнього одягу. Для більш прохолодних днів пригляньте тепле пальто, а для створення стильних луків – бежевий плащ-тренч. А на теплу весну підійде бомбер, стьобана куртка, вітрівка чи анорак. theLime вирішив докладніше розповісти про ці та інші фасони легкого верхнього одягу.

Якщо погода не балує теплом, слід звернути увагу на подовжену стьобану куртку з капюшоном і поясом. Поєднувати таку модель можна як із діловими луками, так і з повсякденними. Доповніть образ відповідним взуттям, сумкою та аксесуарами.

Фото: instagram.com/feelyou_official

Для тепліших днів підійде укорочена стьобана куртка без капюшона. Вибирайте базові кольори (чорний, білий, бежевий, сірий), які підійдуть під більшість речей у гардеробі. Одягайте джинси прямого крою, гольф-водолазку, зручне взуття та такий верхній одяг.

Фото: instagram.com/feelyou_official

Ще один варіант стьобаної куртки – куртка-сорочка з накладними кишенями. Носити її можна з легінсами, широкими джинсами чи шкіряними штанями. На весну краще приглянути яскраве забарвлення, наприклад, фіолетового кольору або фуксія.

Фото: колаж із фото instagram.com/shopstyle_lady

Для створення трендового образу вам знадобиться куртка з хутра тедді. Затишну плюшеву модель можна поєднувати як із класичними брюками, гольфами чи сорочками, так і з джинсами та толстовками.

Фото: instagram.com/uniqraine.ua

Ще один варіант на весну – вітрівка. Це може бути модель прямого крою з каптуром, кишенями та фурнітурою контрастного кольору. Для створення повсякденного луку одягайте улюблені джинси, лонгслів та таку куртку. Доповніть образ білими кедами.

Фото: instagram.com/darda_company

Читайте також: Топ-6 модних фасонів курток, які будуть абсолютними хітами цієї весни.

Також на теплу весну можна приглянути вітрівку-анорак пастельного відтінку. Ця модель відрізняється від традиційного фасону вітровки тим, що блискавка на ній розстібається не до кінця, а лише до грудей. Носити таку річ можна з джинсами або легінсами.

Фото: колаж із фото instagram.com/inna_shop_market

Також гардероб можна урізноманітнити курткою-бомбером у стилі оверсайз. Носити її можна як із широкими брюками та джинсами, так і з шортами у більш теплу пору року. Доповніть образ зручним взуттям та невеликим клатчем.

Фото: instagram.com/vi.ssttore

Ще один варіант куртка-косуха зі шкіри або штучної шкіри. Вибирайте модель оверсайз та яскравий відтінок, наприклад, рожевий або зелений. Носити її можна з трикотажними легінсами, водолазками та грубими черевиками на тракторній підошві.

Фото: instagram.com/magazin_vladiss

Також можна приглянути куртку у вигляді укороченого тренча з поясом, коміром та манжетами. Носити таку трендову річ із еко-шкіри можна з джинсами та зручними кросівками.

Фото: instagram.com/nn_dream.shop

А для теплих весняних днів пригляньте джинсову куртку. Вибирайте класичну модель з блакитного деніму або білого, чорного, молочного. Доповніть лук відповідними аксесуарами.

Фото: колаж із фото instagram.com/didi_butikkk

Цікаві новини для вас:

  1. 10 розкішних ідей весільного манікюру, які замінять класичний френч.

  2. Сухе зовні та вологе зсередини: як приготувати справжнє американське тістечко брауні.

  3. Як уникнути витягування розсади помідорів: корисні підказки досвідчених господарів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно