Лайм

Що одягнути на випускний замість сукні: фото модних костюмів з широкими штанами

Зверніть увагу на актуальні моделі

Якщо зараз ви в пошуках того самого ідеального вбрання, яке дозволить почуватися приголомшливо на випускному-2023, наш матеріал може бути корисним для вас. Далі theLime розповість, що можна одягнути на свято замість сукні та чим доповнити особливий образ.

Фото: pinterest

Жіночий костюм пастельного кольору, який по всій довжині оздоблений паєтками, дозволить справді відчувати себе по-особливому у святковий вечір. Завершити образ можна акуратною сумочкою, взуттям на підборах, вдало підібраними аксесуарами та вечірнім макіяжем.

Фото: pinterest

Сірий костюм з широкими брюками - варіант для тих, хто любить більш класичні приглушені відтінки. Такий одяг матиме ефектний вигляд навіть без додавання інших прикрас та деталей. Проте не забудьте про красиво укладене волосся та ніжний макіяж.

Фото: pinterest

Якщо ж бажаєте на випускному бути в центрі уваги, придивіться до вбрання на фото нижче. Брюки насиченого золотого чи іншого відтінку у поєднанні з корсетом базового кольору - вдала комбінація, яка створить неперевершений образ. Додайте клатч та прикраси, які вважатимете підходящими.

Фото: pinterest

Читайте на тему: Як виглядає наймодніше взуття на літо 2023 року: фото трендових туфель.

Також можна з'явитися на випускному вечері у костюмі-трійці, який складатиметься з широких брюк з високою талією, декорованого паєтками топа та подовженого піджака. Завершіть образ парою красивих туфель, аксесуарами та виразним макіяжем.

Фото: pinterest

Ще один варіант костюму-трійки для тих, хто не боїться продемонструвати свою фігуру. Можна додати масивні кільця сережки та зібрати волосся у низький пучок, як це показано на світлині нижче:

Фото: pinterest

Коли ж бажаєте зберегти ефектність і стриманість одночасно, зверніть увагу на наступний варіант. Оберіть класичний білий піджак і додайте до нього штани з легкої тканини, які по всій довжині оздоблені камінчиками та яскравими деталями.

Фото: pinterest

Жіночий костюм з вишивкою - завжди вдала ідея, адже таке вбрання точно не залишиться поза увагою і дозволить продемонструвати присутнім ваш гарний смак.

Фото: pinterest

Крім того, замість костюм з класичним піджаком можна обрати вбрання з накидкою, як це показано на кадрі нижче. Така яскрава деталь виділятиметься та матиме ніжний неперевершений вигляд. Не забудьте про аксесуари, святкову зачіску та макіяж.

Фото: pinterest

Читайте також: Як виглядають наймодніші джинсові куртки весни 2023 року і з чим їх носити: фото.

Далі – ще один доказ того, наскільки красиво та стильно виглядає малюнок на костюмі. Одяг повністю білий, і лише одна помітна деталь робить його унікальним і таким, який призначений для особливих подій.

Фото: pinterest

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно