Лайм

Як виглядає наймодніше взуття на літо 2023 року: фото трендових туфель

До яких моделей придивитися у новому сезоні

Щоб поповнити літній взуттєвий гардероб стильними обновками, важливо знати, яке взуття в тренді цього сезону. У 2023 році великим хітом стали туфлі на плоскій підошві, серед яких й мегазручні балетки. Ця модель актуальна кілька років поспіль, проте ще ніколи не була такою популярною як зараз. Як виглядають балетки 2023 і з чим їх носити - далі в нашому матеріалі.

Балетки "Мері Джейн"

Ці прості і витончені туфлі з круглим (іноді тупим) носком, тонким ремінцем та стійким каблуком - улюблена пара модниць. Туфлі "Мері Джейн" можна побачити у поєднанні з широкими штанами, джинсами або легкою сукнею. У будь-якому випадку, який би варіант ви не обрали, балетки зроблять будь-який ваш образ стильним та актуальним.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Балетки з бантиком

Якщо ви шанувальниця класичних моделей, тоді сміливо купуйте балетки із закругленим носком та милим акцентом у вигляді крихітного бантика. Актуальними будуть як однотонні варіанти (чорні або нюд), так і двоколірні туфлі (бежеві з чорним носком та каблуком). Цей дизайн дозволить стилізувати таку пару з укороченими джинсами кльош та брюками.

Читайте також: Яке весняне та літнє взуття найкраще поєднується з джинсами: 9 модних варіантів.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Балетки-табі

Ще один стильний варіант – балетки-табі. Це взуття з роздвоєним носком (поділом між великим та рештою пальців), яке на перший погляд може здатися смішним та дивакуватим. Проте табі є найбажанішою моделлю модниць по всьому світу, тому не дивно, що й балетки набули цього трендового силуету.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Балетки-пуанти

Туфлі, які нагадують пуанти балерин, - ще одна трендова модель літа 2023 року. Довгі широкі стрічки підкреслюють щіколотку і одночасно утримують взуття на нозі. Варіантів зав'язування стрічок є безліч - тут все залежить від образу та фантазії. Іноді замість стрічок використовують шнурки з такої самої шкіри, що й балетки.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Балетки з гострим носком

Актуальними також є туфлі з гострим носом. Однак ця модель підійде лише мініатюрним дівчатам, модницям з великим розміром ноги краще відмовитися від такої пари – гострий ніс візуально зробить стопу ще більше.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Раніше ми розповідали, яке взуття на весну і літо ніколи не виходить із моди: топ-5 варіантів.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Помідори висаджують у травні: сприятливі дати за місячним календарем

Які дні за місячним календарем найбільш сприятливі для висадки розсади помідорів у відкритий ґрунт, а також як потрібно підготувати рослини

Підійде і для обіду, і для вечері: рецепт ідеальної карбонари від Ектора

Як у домашніх умовах приготувати пасту карбонару з сиром пармезан та підчеревцем, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати родину

Тримають свої емоції під замком: які знаки Зодіаку найбільш потайливі

Астрологи назвали найбільш потайливі знаки Зодіаку, які не показують свої справжні почуття – Скорпіон, Водолій, Козеріг