Лайм

Шорти-бермуди довжиною до коліна – популярний тренд: з чим їх носити

Придивіться варіанти луків на літо

На початку літа чимало модниць традиційно зайнялися оновленням гардеробу та підбором стильних луків. І якщо ви вже приглянули джинсову спідницю з розрізом або сукню з льону, зверніть також увагу на шорти-бермуди довжиною до коліна. theLime вирішив докладніше розповісти, з чим їх носити, щоб виглядати стильно.

Шорти-бермуди – це прямі або трохи розкльошені шорти, які раніше були на 7 см вище за коліно. Зараз таких строгих регламентів щодо довжини вже немає: штанина може закінчуватися за 15 см до коліна, може досягати його середини або бути трохи нижче.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Бермуди з'явилися на початку XIX століття як елемент військової форми, вони допомагали солдатам вільно пересуватися країнами зі спекотним тропічним кліматом. Свою назву шорти отримали на честь Бермудських островів, куди під час Першої світової війни було висаджено англійський десант. Згодом ця модель перекочувала в жіночий гардероб, а у 2023 року стала трендом.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Для стильного повсякденного луку пригляньте лляні шорти-бермуди з високою посадкою. Носити їх можна з білою блузою та зручними шльопанцями на плоскому ходу. Доповніть образ непомітними прикрасами та стильною сумкою через плече.

Фото: pinterest.com

Читайте також: Як виглядають наймодніші жіночі шорти на літо: фото модних фасонів.

З шортами-бермудами можна створити також ошатний образ. Одягайте шорти з високою посадкою та доповніть їх трикотажною майкою з декоративними гудзиками. Завершать образ відкриті босоніжки на високих підборах, тонкий ремінь та невеликий клатч.

Фото: pinterest.com

Якщо у вас в офісі немає строгого дрес-коду, підберіть костюм, що складається із шортів-бермудів та піджака. Доповнити його можна базовою білою футболкою чи топом. Із взуттям теж можна поекспериментувати.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Також можна приглянути шкіряні бермуди. Одягайте блузу з широкими плечима, такі шорти та відкриті шльопанці. Доповнить лук невелика сумка-клатч.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Для неформальних образів підійдуть джинсові шорти-бермуди. Такий фасон можна поєднувати з топами, майками, футболками, а в прохолодніші дні доповнити лук піджаком оверсайз. З трендовими шортами будуть гарно виглядати як кеди і кросівки, так і відкриті босоніжки на плоскій підошві або високих підборах.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Джинси скінні стали антитрендом: чим замінити їх весною та літом 2023 року.
  2. Вишиті сукні на випускний-2023: як виглядають наймодніші фасони.
  3. Льняні штани - великий тренд 2023: як виглядають наймодніші фасони.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору