Лайм

Джинсові спідниці з розрізом – найбільший тренд 2023 року: з чим носити модний фасон

Така річ має бути в гардеробі кожної модниці

Напередодні літнього сезону чимало модниць зайнялися оновленням та підбором стильних луків. І якщо ви вже приглянули спідницю карго з накладними кишенями для повсякденних луків або атласну спідницю для святкових, зверніть увагу також на трендовий фасон джинсової спідниці з розрізом. theLime вирішив докладніше розповісти, з чим її носити, щоб виділятися з натовпу.

Для розслабленого луку вибирайте спідницю зі світлого деніму у довжині максі. Поєднувати її можна з базовою білою футболкою, яку можна заправити в спідницю і цим підкреслити лінію талії, а також джинсовою курткою-сорочкою, декорованою стразами. Доповнять образ маленька чорна сумка, ремінь, зручні туфлі на підборах та сонцезахисні окуляри.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант такого образу: поекспериментуйте та заправте у спідницю джинсову сорочку. Замість туфель можна надіти мюлі чи сабо – тобто взуття без задників.

Фото: pinterest.com

Читайте також: Христина Горняк показала наймодніший фасон спідниці 2023 року: фото.

Стильним буде лук, що складається з джинсової спідниці з розрізом ніжно-блакитного відтінку, білої футболки та шкіряної куртки-бомбера. Доповнити його можна сумкою-клатчем та зручними балетками.

Фото: pinterest.com

Якщо у вас немає суворого дрес-коду в офісі, можна приглянути варіант ділового луку. Одягайте чорний лонгслів або футболку, спідницю з розрізом з деніму, а зверху накиньте шкіряний піджак оверсайз. Доповніть образ класичними лоферами, білими шкарпетками, шкіряним ременем та мініатюрною сумкою.

Фото: pinterest.com

Читайте також: Як виглядають наймодніші джинсові куртки весни 2023 року і з чим їх носити: фото.

З джинсовою спідницею також можна створити жіночний образ. Одягайте спідницю міді з розрізом, тонку чорну водолазку та відкриті босоніжки на високих підборах. Доповніть лук невеликим клатчем.

Фото: pinterest.com

Також спідницю з деніму можна поєднувати з різними кардиганами, піджаками, светрами та лонгслівами. Щоб завершити образ, необхідно доповнити його відповідним взуттям та аксесуарами.

Фото: колаж із фото pinterest.com

Ще один варіант вибрати нестандартний фасон джинсової спідниці, що декорована тканиною або мереживом, а також із необробленими краями. Доповнити її можна гольфом-водолазкою, поясною сумкою та класичним піджаком у клітинку. Щоб виділити зону декольте, підберіть масивну прикрасу на шию. Завершать лук шкіряний берет, сонцезахисні окуляри та грубі черевики.

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Як виглядають наймодніші жіночі стрижки весни та літа 2023 року: фото.
  2. Десять свіжих ідей патріотичного манікюру в жовто-блакитних кольорах: фото.
  3. Як виглядає наймодніше взуття на літо 2023 року: фото трендових туфель.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей