Лайм

Чорна сукня – стильний та універсальний варіант на випускний: які фасони в моді

Така річ має бути в гардеробі кожної модниці

Перед випускним вечором у дівчат традиційно багато приємних турбот: вибрати найкрасивіше плаття на свято, наприклад, жіночну сукню-комбінацію або розкішну модель з атласу, а також продумати, як доповнити його трендовим макіяжем і стильною зачіскою. theLime вирішив зробити для вас добірку з чорними сукнями, які вважаються стильними та універсальними варіантами.

Щоб створити небанальний образ, пригляньте чорне плаття у довжині міді на широких бретельках. Це може бути як приталений варіант, і вільного крою з розрізом спереду. Можна доповнити образ непомітними прикрасами і туфлями-човниками і отримати жіночний лук, або ж одягнути грубі черевики-"мартінси" і масивну біжутерію так ви точно виділятиметеся з натовпу.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Для тих модниць, хто може похвалитися високим зростом, радимо звернути увагу на сукню в довжині максі з відкритими плечима та розрізом, який вигідно підкреслить стрункі ноги. Доповніть образ туфлями на високих підборах та сумкою з ручкою у вигляді масивного ланцюга.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант на випускний – модель із закритим декольте, високим горлом, невеликими рукавами та двоярусною спідницею. Таке вбрання добре доповнять відкриті босоніжки на зав'язках, невеликий клатч та золоті прикраси.

Фото: pinterest.com

Також у тренді сукні на одне плече з вирізом на талії або без нього. Ви можете придивитися таку на випускний, а потім носити і у повсякденному житті. Доповнять образ як сандалії на плоскому ходу, так і шльопанці на підборах.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Читайте також: Вишиті сукні на випускний-2023: як виглядають наймодніші фасони.

Ще один варіант – атласна чорна сукня максі з глибоким вирізом у зоні декольте. Доповніть вбрання босоніжками, непомітними прикрасами та легким макіяжем.

Фото: pinterest.com

Також можна приглянути довгу сукню на тонких бретельках з розрізом спереду. Родзинкою такого вбрання стане відкрита спина. Завершіть образ масивними сережками, мініатюрною сумкою та босоніжками на високих підборах.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант з відкритою спиною – чорна сукня приталеного крою з довгими рукавами та розрізом позаду.

Фото: pinterest.com

Щоб виділитися з натовпу, пригляньте асиметричну сукню з одним рукавом та вирізом на талії. Доповнити її можна масивною моносережкою, браслетом та сумочкою-клатчем.

Фото: pinterest.com

Якщо ви не любите вечірні сукні, пригляньте чорну сукню на випускний у стилі casual з об'ємними рукавами та спідницею із оборками. Доповніть образ "рибальськими сандалями" на масивній підошві.

Фото: pinterest.com

Також можна приглянути чорну сукню у довжині міні з декором у вигляді бантів на бретельках. Доповнять таке вбрання масивні сережки, кілька тонких ланцюжків та кулон. А завершать туфлі-човники або відкриті босоніжки на підборах.

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Шорти-бермуди довжиною до коліна – популярний тренд: з чим їх носити.
  2. Як виглядають наймодніші чоловічі кросівки на літо 2023 року: фото.
  3. На тонких бретелях і з відкритою спиною: як виглядають наймодніші сарафани на літо.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору