Лайм

Як виглядають наймодніші чоловічі кросівки на літо 2023 року: фото

Придивіться актуальні моделі на сезон

На відміну від жінок чоловіки не часто стежать за останніми віяннями моди і при виборі одягу та взуття найчастіше віддають перевагу речам, в яких комфортно. І якщо ви вже знаєте, як не потрібно одягатися чоловікові, візьміть собі на замітку, як виглядають наймодніші чоловічі кросівки на літо 2023 року. theLime зробив невелику добірку з актуальними моделями.

Хайтопи

Для прохолодніших днів пригляньте хайтопи. Це високі кросівки, альтернатива демісезонним черевикам для повсякденного носіння. Спочатку були створені для активних занять, але незабаром стали популярними у вуличній моді. Класичні хайтопи кросівки з високим верхом, які надійно фіксуються липучками або шнурками. Носити їх можна як зі спортивними штанами та худі, так і з джинсами та футболками.

Фото: axelarigato.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Сліпони

Сліпони – легке взуття, схоже на кеди, але без шнурків, на досить високій гумовій підошві та з еластичними вставками для фіксації стопи. Таке чоловіче взуття можна носити будь-коли і з чим завгодно.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Читайте також: Як виглядає трендове літнє взуття, яке стало актуальним у 2023 році: фото.

Снокери

Кросівки-шкарпетки або, як їх ще називають, снокери, вперше з'явилися у колекціях Vetements та Balenciaga у 2016 році. Ці вироби є футуристичним гібридом спортивного взуття та звичних для кожного шкарпеток. Верх виготовляють з еластичного трикотажу, тоді як підошву з різних матеріалів. Цей варіант спортивного взуття найкраще поєднується з вуличним одягом та повсякденними речами.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Кеди

Кеди спочатку були створені як спортивне взуття, проте невдовзі воно стали повсякденним. Основна відмінність між кросівками та кедами полягає у матеріалі, з якого вони виготовлені. Для виготовлення кросівок використовуються гуму, піну, текстиль, а для кедів – синтетичну шкіру та щільнішу тканину. Найкраще кеди поєднуються з одягом у стилі casual.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Уникайте яскравих квітів: стилісти розповіли, які візерунки на одязі підходять жінкам після 50 років.
  2. Як виглядають наймодніші джинсові сукні на літо 2023 року: фото.
  3. Різнокольоровий манікюр на літо 2023 року: які дизайни нігтів вважають модними.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору