Лайм

Як виглядають модні спідниці довжини міді і з чим носити їх влітку 2023 року: фото

Така річ має бути в гардеробі у кожної модниці

Літо у багатьох модниць асоціюється із сарафанами на тонких бретельках, різними сукнями та, звичайно ж, спідницями. І якщо у вашому гардеробі вже є модель карго з накладними кишенями, пригляньте також спідницю в довжині міді. theLime вирішив докладніше розповісти, які фасони в моді та з чим їх носити.

Для повсякденних луків пригляньте атласну спідницю міді базового кольору: чорного, коричневого, білого або бежевого. Це універсальна річ, з якою можна скласти велику кількість стильних образів. Поєднувати її можна з будь-чим: топами, майками, футболками, лонгслівами, блузками, сорочками та піджаками.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Для більш розслабленого луку надягайте чорну спідницю міді з атласу або шовку, білу майку та шльопанці на плоскому ходу, а для походу в офіс підійде образ зі спідницею, блузою та туфлями на підборах.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Спідницю міді можна поєднувати і зі спортивним одягом та взуттям. Наприклад, створіть повсякденний образ з атласною спідницею, толстовкою та зручними кросівками.

Фото: pinterest.com

Для походу на ділову зустріч підійде образ зі спідницею у довжині міді бежевого відтінку, чорним топом та піджаком оверсайз світло-коричневого відтінку. Доповніть образ невеликою сумкою та відкритими босоніжками.

Фото: pinterest.com

Для прохолодних літніх днів підійде лук із джинсовою спідницею міді. Вибирайте модель із розрізом спереду та високою лінією талії. У неї можна заправити базову футболку або підібрати короткий топ. Завершать образ класичний піджак, босоніжки на невеликому підборі та сумка незвичної форми.

Фото: pinterest.com

Читайте також: Атласна спідниця – великий тренд 2023: з чим її носити.

Для створення стильного пляжного луку пригляньте трикотажну спідницю міді з розрізом збоку. Підберіть модель яскравого кольору, наприклад, рожевого чи зеленого. Доповніть образ топом і трендовими шльопанцями на платформі.

Фото: pinterest.com

Також на літо можна приглянути спідницю міді з льону та носити її з різними топами та блузками. Це універсальний варіант на спекотну погоду – необхідно лише доповнити образ відповідним взуттям та аксесуарами.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Зі спідницею міді можна створити і розкішний вечірній образ. Доповніть її корсетним топом, взуттям на високих підборах, клатчем, зачіскою та легким макіяжем, а також непомітними прикрасами.

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Не треба зайвих деталей: як виглядають прості та модні сукні, які підійдуть для випускного-2023.
  2. Чорний френч – великий тренд 2023: фото стильних варіантів класичного манікюру.
  3. Як виглядають наймодніші мінісукні цього літа: тренди на випускний 2023 року.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору