Лайм

Як виглядають спідниці і сукні годе, які стали трендом літа-2023: фото

Пригляньте таку річ для літнього гардеробу

Літо у багатьох модниць асоціюється із сарафанами, сукнями та спідницями. І якщо у вашому гардеробі вже є спідниця довжини міді або трендовий фасон карго з накладними кишенями, радимо приглянути також спідниці та сукні годе, що стали трендом літа-2023. theLime зробив для вас добірку з актуальними фасонами.

Спідниця годе різновид клиньової спідниці з вузьким верхом, розкльошена від лінії стегон або колін за рахунок вшитих в нижній частині клинів-годе трикутної форми. Іноді для ефекту клини виготовляють із тканини контрастного кольору.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Влітку спідниці годе найчастіше поєднують з різними топами і майками. Ви можете підібрати верх із такої самої тканини, як і спідниця, створивши стильний літній костюм. Доповніть образ взуттям на високих підборах та непомітними прикрасами.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Також можна підібрати блакитну спідницю годе у білу смужку, а під неї одягнути білий топ із короткими рукавами з прошви. Такий стильний, але водночас жіночний образ підійде як для святкового заходу, так і для повсякденних справ. Завершать лук відкриті босоніжки та сумка-шопер.

Фото: pinterest.com

Ще один стильний варіант блакитна спідниця годе і однотонна майка в рубчик. Доповніть літній образ сандалями на масивній підошві, сумкою-клатчем через плече та сонцезахисними окулярами.

Фото: pinterest.com

Читайте також: Джинсові спідниці з розрізом – найбільший тренд 2023 року: з чим носити модний фасон.

Для створення повсякденних образів пригляньте білу сукню на тонких бретельках з різнобарвною спідницею годе. Із таким вбранням гарно поєднуватимуться шльопанці на низькому ходу і плетена з лози сумка, а також капелюх із широкими полями.

Фото: pinterest.com

Для святкових заходів або виходу у світ пригляньте коротку сукню годе у чорно-білу смужку. Носити її можна як із кедами чи кросівками, так і з класичними туфлями-човниками на високих підборах. Доповніть лук гаманцем-клатчем.

Фото: pinterest.com

Також на літо можна приглянути яскраву сукню в довжині міді, без рукавів та з різнобарвною спідницею годе. Поєднувати її можна з балетками та масивними прикрасами.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант сукня в білизняному стилі з атласу або сатину на тонких бретельках зі спідницею годе. Під таке вбрання надягайте відкриті босоніжки на високих підборах.

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Високі плавки і зав'язки: які купальники в моді влітку 2023 року.
  2. Який манікюр зараз в тренді: добірка актуальних кольорів і дизайнів.
  3. Костюмні жіночі жилети – тренд літа 2023 року: як носити їх із джинсами, шортами і спідницями.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору