Лайм

Даша Квіткова показала трендове літнє взуття 2023 року: воно повернулося в моду з минулого

Такі балетки мають бути в гардеробі кожної модниці

Влітку в гардеробі кожної модниці має бути декілька пар трендового взуття для створення різних образів. І якщо у вас вже є класичні лофери або модні шльопанці, урізноманітніть свої луки культовими бежевими балетками з чорним носком. theLime вирішив докладніше розповісти, коли з'явилася ця модель, а також із чим її поєднує переможниця "Холостяка-9", екс-дружина телеведучого Нікіти Добриніна, молода мама, підприємець та блогер Даша Квіткова.

Фото: instagram.com/kvittkova

Зазначимо, що Квіткова, яка висловилася про стосунки після розлучення з Добриніним, стежить за модними трендами та має свій власний стиль. Інфлюенсер часто ділиться зі своїми підписниками у соцмережі Instagram знімками у стильних луках із різних заходів, відпочинку та повсякденного життя.

Фото: instagram.com/kvittkova

Так, днями вона опублікувала стильний літній лук із трендовими балетками. Даша Квіткова постала у довгій атласній спідниці кольору слонової кістки та футболці оверсайз із написами, яку вона оригінально обіграла, підкресливши лінію талії тонким ременем із ланцюгів. Свій образ вона доповнила невеликою сумкою відомого бренду, непомітними прикрасами, а також бежевими балетками з чорним носком та бантиком.

Фото: instagram.com/kvittkova

Читайте також: Взуття з роздвоєним носком стало трендом: Леся Нікітюк показала модні кеди.

Зазначимо, що балетки – це тренд 2023 року, який багато модниць полюбили за універсальність та комфорт. А модель, як у Даші Квіткової, знайома багатьом поколінням шанувальників моди і називається Chanel ballerina shoes.

Фото: pinterest.com

У далеких 1950-х роках французький модельєр і засновниця модного будинку Chanel Коко Шанель запропонувала жінкам унікальну пару взуття, яку насправді вигадала для себе. Модельєр хотіла, щоб її туфлі були створені подібно до двоколірного чоловічого взуття французького шевця Раймонда Массаро, який працював з нею в ті роки.

Фото: pinterest.com

Бежеві туфлі з контрастним чорним носом і відкритими п'ятами, які назвали слінгбеками, стали вершиною її дизайнерської думки. А через кілька років з'явилася зручніша версія без каблука – балетки. Їхні відмінні риси це чорні носок, тканинна окантовка і маленький бантик спереду.

Фото: pinterest.com

Така пара літнього взуття точно стане незамінною у вашому гардеробі, адже поєднувати такі балетки можна як із брюками і джинсами, а також шортами, так і з сукнями, спідницями і сарафанами.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. "Котяче око" в нюдових кольорах - сучасний тренд манікюру: як він виглядає.
  2. Як виглядають модні джинси прямого крою, які стали трендом 2023 року: фото.
  3. Які жіночі шорти зараз у моді: добірка трендових фасонів на літо.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору