Лайм

Не приписуйте мені романи: Квіткова висловилася про стосунки після розлучення з Добриніним

Зірка соцмереж звернулася до юзерів з проханням

Даша Квіткова, яка у червні повідомила про офіційне розлучення з Нікітою Добриніним, поспілкувалася у соцмережах зі своїми підписниками. Так, вона відповіла на питання стосовно нових стосунків, адже ця тема не залишається без уваги її аудиторії. Раніше блогерці навіть приписували роман із відомим продюсером.

"У вас багато хлопців-друзів, ви заповнюєте пустоту таким чином?" – поцікавився хтось із користувачів мережі у Instagram. На це питання колишня обраниця Добриніна вирішила дати вичерпну відповідь.

Фото: instagram.com/kvittkova

"Друзі, благаю. З чоловіками, з якими мене можна побачити і з якими я спілкуюсь, - мене нічого не об'єднує, окрім спілкування і дружби. І ними я точно не заповнює нічого. Давайте зробимо так: поки ви особисто від мене не побачите якогось підтвердження чого-небудь - не приписуйте мені романи. Я буду вдячна за розуміння", - звернулася до юзерів вона.

Фото: instagram.com/kvittkova

Читайте на тему: Раз і назавжди: Даша Квіткова розповіла про загадкову каблучку на підмізинному пальці.

Раніше Квіткова також заявляла, що після публічних стосунків з Нікітою Добриніним не хоче розпочинати нові за таким самим сценарієм. Навпаки, дівчина буде прагнути зберегти таємничість у нових відносинах.

"Дівчата, я знаю, як вам цікаво дізнатися про моє особисте. Але в мене був публічний досвід, і я досі розгрібаю його наслідки… Тому, навіть якби я була б закохана і в мене був би чоловік, то хотіла б, щоб це залишилося тим сакральним і особистим до того моменту, доки не буду готова розповісти", - говорила Даша.

Квіткова з сином ЛевомФото: instagram.com/kvittkova

Нагадаємо, з Нікітою Добриніним блогерка познайомилася на шоу в "Холостяк" у 2019 році, де стала переможницею. У травні наступного року закохані зіграли весілля та купили будинок під Києвом, а також квартиру у столиці. У липні 2021 року у Квіткової та Добриніна народився син Лев. У січні 2023 року вони повідомили про розрив стосунків через велику кількість "прихованих проблем та конфліктів". Офіційно їх розлучили всередині червня.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Герой нашого часу: новим "Холостяком" став відомий український ветеран

СТБ назвали нового героя Холостяка 13 - ним виявився військовослужбовець Олександр Терен Будько, який втратив обидві ноги на фронті

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo разом з alyona alyona і Jerry Heil заспівали українською пісню Teresa & Maria - відео та реакція співачок

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі