Лайм

Злата Огнєвіч показала, як виглядають наймодніші джинси 2023 року: фото

Візьміть собі на замітку варіант модного луку

У гардеробі кожної модниці влітку повинні бути і сукні з відкритими плечима для романтичних побачень, і трендові спідниці довжини міді для повсякденних луків, і літні костюми з шортами для ділових нарад і робочих зустрічей. А також джинси карго із накладними кишенями. theLime вирішив розповісти, з чим їх носить відома українська співачка та головна героїня шоу про кохання "Холостячка-2" Злата Огневич.

Слід зазначити, що артистка стежить за модними трендами та часто публікує у соцмережі Instagram знімки своїх луків як із концертів, заходів та зйомок, так і у повсякденному житті.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Днями Злата Огневич, яка нещодавно написала заяву в поліцію через нав'язливого фаната-переслідувача, поділилася зі своїми підписниками фото у трендових джинсах карго з накладними кишенями. Штани кльош із блакитного деніму вона доповнила лаконічним білим топом, відкритими босоніжками на високих підборах та непомітними прикрасами. Вийшов стриманий, але в той же час стильний лук.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Читайте також: Як виглядають модні джинси прямого крою, які стали трендом 2023 року: фото.

Як відомо, джинси карго це штани прямого крою, іноді можуть бути з резинкою внизу, з накладними об'ємними кишенями на стегнах і великою фурнітурою. Спочатку їх шили із щільної тканини кольору мілітарі, проте сьогодні можна зустріти карго в колекціях дизайнерів із льону, вовни, шовку та навіть деніму. Якщо раніше такі штани були робочою чи армійською уніформою, то зараз цей елемент перекочував до жіночого гардеробу, і носити їх можна навіть із високими підборами на світські заходи.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Джинси карго – тренд 2023 року, тому така модель має бути в гардеробі кожної модниці. Штани з деніму з високою посадкою добре поєднуються з короткими светрами, сорочками, лонгслівами, футболками та топами. У такий спосіб ви зробите акцент на талії. Підберіть зручне взуття під такий образ, наприклад білі кеди або шльопанці на плоскому ходу.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Також із такими джинсами можна створити стильний образ для походу на вечірку. Доповніть штани з накладними кишенями топом-корсетом зі шнурівкою або майкою і відкритими босоніжками на підборах.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Анна Богдан і Анна Неплях показали, як виглядає наймодніше літнє взуття 2023 року: фото.
  2. Патріотичний манікюр-вишиванка став хітом: добірка стильних дизайнів.
  3. Модні блогери у захваті від тренду на піжамні штани: виглядає дивно, але зручно.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей