Лайм

Всього один предмет гардеробу зробить будь-який жіночий образ більш модним: фото

Додайте своєму стилю витонченості

Жакет - обов'язкова річ в гардеробі кожної жінки, адже з його допомогою можна створити чимало різноманітних багатошарових аутфітів. Детальніше про те, які саме фасони та кольори в моді цього року, - розповімо далі.

Читайте на тему: Модні блогери у захваті від тренду на піжамні штани: виглядає дивно, але зручно.

Подовжений піджак базового кольору

Це класика, яка залишається незмінною та переходить із сезону в сезон. Пояснюється ця тенденція тим, що річ виглядає вдало у поєднанні з більшою частиною речей: чи сині джинси, чи білі штани, чи улюблені сукні. Нижче показані кілька актуальних варіантів, які можна взяти на замітку:

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Піджак пастельних відтінків

Цей тренд також залишається на піку популярності і продовжує завойовувати модниць. Річ буде добре виглядати у поєднанні із темним низом та стильними аксесуарами. Можна додати як спортивне взуття, коли день планується насичений та активний, чи більш витончене (щось на кшталт підборів), коли хочеться по-справжньому сяяти.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Блейзер у дрібну полоску

Така річ повертається до нас із початку нульових і знову стає актуальною. У разі, коли прагнете створити багатошаровий цікавий аутфіт, зверніть увагу на один з образів нижче. Наприклад, поєднайте блейзер із класичною білою сорочкою та базовою футболкою. Також не забудьте про аксесуари та вдало підібране взуття.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Читайте також: Які речі ніколи не виходять з моди: 10 прикладів нестаріючої класики.

Укорочений жакет

Коли хочете продемонструвати фігуру, зверніть увагу на такий фасон. Річ чудово виглядатиме у комбінації з базовими топами світлих відтінків, а також і джинсами, що мають високу посадку: це можуть бути білі штани чи світлий денім.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Подовжений піджак у клітинку

Ця річ також з'явилася в модному світі доволі давно і кожного сезону модниці обіграють її по-новому. У 2023 поєднувати такий одяг сміливо можна із шкіряними штанами прямого крою, жіночою блузою та відкритими босоніжки на підборах.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Жакет-сукня

Для найсміливіших, тих, хто прагне виділятися із натовпу, можна обрати подовжений жакет, носити який можна у якості сукні. Приклад такої модної ідеї демонструють знаменитості. На знімку нижче можна побачити подовжений атласний жакет приємного персикового кольору, який американська модель Кендалл Дженнер поєднала із туфлями-човниками, масивними сережками та чорними напівпрозорими колготками.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Читайте на theLime: Жіночі костюми з шортами стали великим трендом літа-2023: добірка модних образів.

Піджак з вставками чи деталями

Коли хочеться не перевантажувати образ і зробити акцент на простоті, обирайте модель, яка сама по собі є завершеною і не потребує додаткових аксесуарів. Наприклад, це може бути жакет із ефектними зав'язками з боків чи з додаванням стильного поясу, як показано на знімках далі:

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей