Лайм

Жіночі костюми з шортами стали великим трендом літа-2023: добірка модних образів

Придивіться для себе варіант стильного образу

Влітку необхідно мати в гардеробі і сарафани на тонких бретелях та з відкритою спиною для романтичних побачень, і трендові спідниці довжини міді для повсякденних луків, і джинсові сукні для зустрічей з подругами і походів у кіно. А для ділових нарад можна придивитися жіночий костюм із шортами. theLime вирішив докладніше розповісти, які фасони зараз у тренді та з чим їх поєднувати.

Для повсякденного офісного луку, якщо, звичайно, у вас немає суворого дрес-коду, пригляньте літній костюм яскравого кольору: ніжного лілового, жовтого або коралового. Вибирайте шорти з високою посадкою та підворотами, а також піджак класичного крою. Доповніть образ білою футболкою або майкою, а також бежевими туфлями на високих підборах і невеликою сумкою в тон до взуття.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Ще один стильний варіант – лляний костюм із шортами та піджаком оверсайз. Якщо ви не полюбляєте яскраві відтінки, зверніть увагу на сірий. Доповніть таке вбрання кедами або кросівками, а також панамою та сумкою-бананкою.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Також у літньому гардеробі кожної модниці має бути літній костюм із жилетом. Поєднувати його можна як із короткими шортами та шльопанцями на низькому ходу в спекотні дні, так і з брюками та закритим взуттям у прохолодніші.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Якщо у вас вже є однотонний літній костюм із шортами, пригляньте також модель у смужку або ж у клітинку. Доповнити його можна однотонним топом, білими кедами і невеликою сумкою через плече або блузою і трендовими балетками.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Читайте також: Які жіночі шорти зараз у моді: добірка трендових фасонів на літо.

Ще один стильний варіант – жіночий костюм із укороченим жакетом. Вибирайте яскраві відтінки на літо: фіолетовий, блакитний, салатовий тощо. А доповнять такий костюм із шортами босоніжки контрастного кольору та оригінальна сумка.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Також можна приглянути на літо варіант із подовженими шортами нижче коліна. Одягайте класичну білу блузку та костюм з такими шортами, а доповнять образ туфлі на високих підборах та шкіряна сумка-клатч.

Фото: pinterest.com

На літо також необхідно приглянути білий костюм. У такому вбранні можна вирушити і на ділову зустріч, і на побачення, і навіть на святковий захід. Головне - підібрати відповідне взуття та аксесуари.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Ще один варіант на літо – жіночий костюм, що складається із сорочки вільного крою та шортів. Вибирайте таке вбрання з льону або мусліну, щоб почуватися комфортно навіть у найспекотніші дні. Під сорочку можна одягнути топ або майку як такого ж самого відтінку, як і костюм, так і контрастного кольору. Доповніть лук панамою, зручними шльопанцями на низькому ходу та пляжною сумкою.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Для стильного луку підберіть костюм із короткими шортами зелено-бірюзового відтінку, доповніть його білим лонгслівом у смужку, а також коричневими сандалями та місткою сумкою у тон до взуття. Не забудьте про сонцезахисні окуляри та головний убір – солом'яний капелюх із широкими полями.

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Даша Квіткова показала трендове літнє взуття 2023 року: воно повернулося в моду з минулого.
  2. Новий тренд французького манікюру набирає популярності: як він виглядає.
  3. Як виглядають модні джинси прямого крою, які стали трендом 2023 року: фото.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору