Лайм

Який манікюр зробити на 1 вересня: модні кольори та дизайни на початок осені

Розфарбуйте сірі будні

Для багатьох дівчат похід у салон краси на різні доглядові процедури, стрижку, манікюр і педикюр – це спосіб відволіктися від щоденної рутини, робочих завдань і депресивних думок, що особливо актуально під час війни. І якщо ви вже робили трендовий смокінговий манікюр, цього разу підберіть щось особливе напередодні 1 вересня. theLime зробив для вас добірку з оригінальними дизайнами.

Читайте також: Відтінки кави та вина: які кольори нігтів будуть модними цієї осені.

Український манікюр

На тлі повномасштабного російського вторгнення Україну накрила хвиля патріотичного підйому – багато українок все частіше підкреслюють свою ідентичність вбранням, аксесуарами та манікюром у патріотичній гамі. Ви можете зробити стильний нейл-арт з ідеальною комбінацією блакитного та жовтого та доповнити такий дизайн стемпінгом, об'ємними малюнками чи наклейками.

Ще один варіант українського манікюру – із візерунком вишиванки. Основна кольорова гама класичної української вишиванки – чорні та червоні нитки на білому тлі. Однак за бажання їх можна розбавити й іншими яскравими відтінками.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Червоний манікюр із золотом

Чимало модниць знають, що червоний відтінок гель-лаку вважається незмінною класикою і виглядає розкішно і дорого як на довгих нігтях, так і на коротких. А щоб надати манікюру певної родзинки, можна доповнити його дизайном із золотом.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Манікюр із сухоцвітами

Сухоцвіти – це висушені живі квіти та листя різних форм, кольорів та розмірів. Їх сушать і вирівнюють спеціальним чином, щоб вони могли щільно прилягати до нігтьової пластини та не заважати у повсякденних справах.

Манікюр з такими елементами виглядає дуже ніжно та жіночно і підійде як для вечірки, так і для повсякденного варіанту. Такий дизайн гарно виглядає і на коротких, і на довгих нігтях. Наприклад, для коротких нігтів можна вибрати нюдовий відтінок лаку і прикрасити один ніготь сухоцвітами. Або покрити всі нігті прозорим гель-лаком, а доповнити його сухоцвітами різного кольору.

Фото: instagram.com/katerinavoloshka

Фото: instagram.com/lobanova.nail

Фото: instagram.com/elena_kopyl0va

Фото: instagram.com/ana.mir_nails

Фото: instagram.com/okspolyakova.nails

Читайте також: Червоний колір – головний тренд осені 2023 року: ідеї модного манікюру.

Ніжний манікюр

Також ви можете зробити різні варіанти ніжного манікюру. Наприклад, це може бути прозоре покриття або, як його ще називають, нюдові нігті, а також "голі нігті" тобто без яскравого покриття та химерних дизайнів.

Також можна зробити ніжний манікюр у рожевих відтінках, доповнивши його ефектом омбре та стемпінгом – тобто перенесенням на ніготь за допомогою штампу малюнка з трафарету.

Ще один варіант манікюр у пастельних кольорах. Як відомо, це неяскраві та м'які похідні відтінки від хроматичних кольорів (тобто всіх кольорів, крім білого, чорного та сірого).

Фото: instagram.com/harrietwestmoreland

Фото: instagram.com/pink_oblivion

Фото: instagram.com/deshchenko.nails

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com


Френч на короткі нігті

Класичний французький манікюр – один із найпоширеніших та найпопулярніших видів дизайну нігтів. Він виглядає так: нігтьову пластину покривають неяскравим бежевим або пастельно-рожевим тоном лаку, а на кінчик нігтя за формою півмісяця наноситься білий колір. Такий дизайн буде гарно виглядати як на коротких, так і на довгих нігтях. Урізноманітнити такий нейл-арт можна яскравим відтінком гель-лаку на кінчику.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Манікюр з квітами

Багато модниць обирають квіткові дизайни не лише навесні та влітку. Це може бути, наприклад, манікюр з ромашками. Як відомо, ромашки символізують чистоту, невинність, любов, вірність, милу простоту та ніжність. Тому, якщо ви не знаєте, як підкреслити свою жіночність, вибирайте класичний французький манікюр з білим кінчиком, а доповнити дизайн можна ніжними малюнками ромашок на одному або двох нігтях.

Ще один варіант прикрасити один або два нігтя стемпінгом або наклейкою із зображенням вашої улюбленої квітки. Такий нейл-арт гарно виглядатиме як у глянсовому, так і в матовому виконанні.

Фото: instagram.com/thehotblend

Фото: instagram.com/haileypaintsnails

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Стилісти назвали відтінки одягу, які найбільше пасуть жінкам після 50 років.
  2. Тренд 90-х на перламутрові нігті знову актуальний: фото модного манікюру.
  3. Стиліст назвала модну помилку, яка візуально робить жінок старшими і повнішими.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору