Лайм

В чому зустрічати Новий рік-2024: щасливі кольори та модні фасони суконь

Візьміть собі на замітку кілька ідей

Задобрити Зеленого Дерев'яного Дракона, який є символом 2024 року, можна щасливими кольорами. У їх числі – жовтий (золотий), зелений, смарагдовий, сріблястий, червоний, білий. Нагадаємо, Жовтий є похідним від стихій Землі та Дерева. Дерево - символ нового, зростання та прогресу, а Земля – означає баланс інь-янь, жіночого і чоловічого, а також символізує терпіння, практичність, працьовитість і стабільність.

Своєю чергою зелений колір – символ відродження та зцілення, вказує на те, що 2024-й - час сміливих амбіцій. Раніше ми вже розповідали, який можна зробити стильний новорічний манікюр у цих щасливих кольорах, а цього разу поділимося, на які фасони суконь у таких же та інших тонах варто звернути увагу.

Читайте також: Нові випробування чи заслужена нагорода: що готує карма на 2024 рік кожному знаку Зодіаку.

Фото: pinterest

Жовтий

Цей колір є одним із щасливих у наступному році, про що вже зазначалося раніше. Тому сміливо обирайте вбрання саме такого відтінку і не бійтеся, що будете виглядати занадто яскраво. Зверніть увагу на пастельний відтінок жовтого, який підкреслить вашу красу та жіночність. В моді як прямі приталені фасони, так і і сукні з пишними спідницями та з додаванням помітних акцентних деталей. Окрім того, особливо актуальними залишаються сукні, виготовлені з напівпрозорого матеріалу, який дозволяє, наприклад, оголити плечі чи відкрити зону ніг.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Зелений/смарагдовий

Цей колір також принесе удачу, тому не слід відмовлятися від нього в новорічну ніч. Оберіть класичний зелений чи благородний смарагдовий – той відтінок, який пасуватиме вам до кольору шкіри та ваших очей. В тренді сукні з велюру, вбрання з паєтками чи блискітками, а також одяг у дрібну смужку, виконаний з легкої напівпрозорої тканини. Фото актуальних образів для новорічної ночі-2024 можете побачити на сторінці нижче:

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Читайте на тему: Рік буде динамічним, з викликами в політиці: передбачення на Рік Дракона 2024.

Червоний

Експерти радять також придивитися і до цього кольору, якщо з якихось причин ви не хочете обирати зелений чи жовтий. Червоний - колір пристрасті та любові, він завжди залишається бажаним та миттєво робить образ яскравим. Оберіть одяг з трикотажу, шовку чи з додаванням паєток - це може бути як вбрання з ефектними вирізами в зоні декольте чи в зоні ніг, так і більш стриманий аутфіт, який дозволить підкреслити пропорції вашої фігури.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Сріблястий

Це ще один колір, який відмінно підійде для новорічної ночі. Ба більше, саме цей відтінок часто використовується для створення святкових образів, адже миттєво переносить у святкову атмосферу та дозволяє почуватися справжньою зіркою.

Фото: pinterest

Білий

Хоч цей колір не є надто практичним, він ідеально підходить для особливих випадків, коли хочеться почуватися справді неповторною. Зверніть увагу на довгі сукні із шовкової тканини, а також ультра-міні, які підкреслюють зону ніг. Також придивіться до одягу, оздобленого по всій довжині дрібними паєтками.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Читайте на нашому сайті: Перед Миколаєм або на Різдво: в які дати треба ставити ялинку на 2024 рік.

Мінімалізм

Такий варіант буде до вподоби жінкам, які не люблять зайвих деталей та в більшості випадків обирають класику. В новорічну ніч ви можете приміряти вбрання приємних пастельних відтінків, яке матиме ненав’язливий декор та дозволить підкреслити ваш стиль.

Фото: pinterest

А от чорний і сірий - це ті кольори, від яких краще відмовитись у новорічну ніч. Справа у тому, що Дракон не любить ці занадто похмурі відтінки і вони навряд чи будуть йому до вподоби.

  • Який манікюр зробити на Різдво та Новий рік: модні ідеї у червоному та білому кольорах.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей