Лайм

Як за допомогою шкарпеток зробити кучері: простий лайфхак, який варто знати

Перевірте ефективність цього способу

На просторах інтернету є безліч лайфхаків, які знадобляться у тій чи іншій ситуації. Наприклад, за лічені хвилини можна дізнатися, як випрямити волосся в домашніх умовах без плойки або ж про те, як накрутити волосся на шкарпетки. Саме про кучері, які можна зробити таким незвичайним способом, і піде мова далі.

Фото: Getty Images

Цей метод не лише простий у використанні, але й не несе такої шкоди для вашого волосся, як це відбувається у разі термічної обробки. Тому жінкам, які вже давно мріють мати об’ємні кучері, варто взяти даний спосіб собі на замітку.

Суть лайфхаку накручування волосся полягає у використанні шкарпеток. Вам знадобиться одна або дві пари - залежно від того розміру кучерів, які ви хочете. Накручувати волосся бажано вологе, щоб кучері довше трималися, але можна і на сухе. У такому випадку волосся попередньо слід обробити мусом чи пінкою. Починати накручувати варто від коренів.

Як накрутити волосся на шкарпетки: інструкція

Спершу помийте голову та розчешіть мокре волосся. Після цього обмотайте волосся навколо шкарпетки, кінчик шкарпетки виверніть і натягніть на пучок таким чином, щоб все волосся опинилося всередині.

Те саме зробіть з іншою частиною волосся. У вас має вийти доволі кумедна конструкція. Така, як показано на відео нижче:

З такою конструкцією на голові лягайте спати, а вже вранці на вас чекає приємний результат. Перевірте ефективність цього способу створення кучерів особисто!

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як перевірити, чи свіже яйце: 4 способи, які потрібно знати кожному

Для того, щоб визначити свіжість яєць в домашніх умовах або в магазині, можна скористатися простими лайфхаками

Кулінарний лайфхак, щоб варені яйця не тріскалися і добре чистилися

Щоб яйця добре чистилися і не тріскалися, їх потрібно опускати в киплячу воду або варити на пару

Що робити з нарцисами після цвітіння: правило досвідчених садівників

Правила догляду за нарцисами на клумбі - що робити після цвітіння, як обрізати, чи потрібно зв'язувати листя, коли прибирати