Лайм

Топ-10 мобільних додатків, які найбільше розряджають телефон

Перевірте себе та свій гаджет

Внаслідок масованих ракетних обстрілів росією критичної інфраструктури України багато хто зіткнувся з аварійними та плановими відключеннями електроенергії. У зв'язку з цим перед багатьма постало питання як зберегти заряд мобільного телефону на більш тривалий період. І якщо ви вже знаєте, які функції варто вимкнути на смартфоні, рекомендуємо також відключити деякі мобільні програми. theLime вирішив докладніше розповісти вам, які з них, за даними американського журналу про комп'ютерну техніку PCMag, найбільше розряджають гаджет.

До п'ятірки програм, які найбільше витрачають заряд акумулятора, входять Facebook та Skype. Програми для соціальних мереж, включно з Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, YouTube та WhatsApp, входять у топ-20, і всі вони дозволяють працювати 11 функцій у фоновому режимі.

Топ-10 мобільних додатків, які використовуються користувачами України, які найбільше розряджають телефон

1. Skype – програмне забезпечення із закритим кодом, що забезпечує текстовий, голосовий та відеозв'язок через інтернет між комп'ютерами.

2. Facebook – найбільша соціальна мережа у світі, заснована 4 лютого 2004 року Марком Цукербергом.

3. Instagram – американська соціальна мережа для обміну фотографіями та відео, заснована Кевіном Сістромом та Майком Крігером.

4. Tinder – популярний частково платний додаток для мобільних платформ Android та iOS, призначений для романтичних знайомств відповідно до заданих параметрів та з урахуванням геолокації.

5. WhatsАpp – американський безкоштовний сервіс обміну миттєвими повідомленнями та голосового зв'язку по IP, що належить компанії Meta. Вона дозволяє користувачам надсилати текстові та голосові повідомлення, здійснювати голосові та відеодзвінки, обмінюватися зображеннями, документами, розташуванням користувача та іншим контентом.

Читайте також: Як зарядити телефон без світла.

6. Zoom – програма організації відеоконференцій, розроблена компанією Zoom Video Communications. Вона надає сервіс відеотелефонії, що дозволяє підключати одночасно до 100 пристроїв безкоштовно.

7. YouTube – відеохостинг, що надає користувачам послуги зберігання, доставки та показу відео.

8. Telegram – кросплатформова система миттєвого обміну повідомленнями (месенджер), що дозволяє обмінюватися текстовими, голосовими та відеоповідомленнями, стікерами та фотографіями, файлами багатьох форматів.

9.TikTok – сервіс для створення та перегляду коротких відео, що належить пекінській компанії ByteDance.

10. Duolingo – безкоштовна платформа для вивчення мови.

Щоб дізнатися, які програми споживають найбільше енергії акумулятора на своєму власному пристрої, зайдіть у налаштування, виберіть "Акумулятор" і перегляньте використання акумулятора програмою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кулінарний лайфхак, щоб варені яйця не тріскалися і добре чистилися

Щоб яйця добре чистилися і не тріскалися, їх потрібно опускати в киплячу воду або варити на пару

Що робити з нарцисами після цвітіння: правило досвідчених садівників

Правила догляду за нарцисами на клумбі - що робити після цвітіння, як обрізати, чи потрібно зв'язувати листя, коли прибирати

Чи є в українській мові слово Пасха, як правильно називати велике християнське свято

Як правильно називати свято Великодня - Паска, Пасха та інші варіанти, які використовуються і не використовуються