Лайм

Топ-5 домашніх засобів для чищення білих кросівок, які впораються з брудом і жовтизною

Всі інгредієнти завжди є під рукою

Білі кросівки є головним елементом будь-якого гардеробу, але підтримувати їх у чистоті може бути проблемою. Під час носіння взуття втрачає свій первісний вигляд, стає сірим від бруду та покривається жовтими плямами. На щастя, є багато народних засобів, які впораються із такими забрудненнями. theLime розповість, чим почистити білі кросівки в домашніх умовах.

Харчова сода та оцет

Харчова сода та оцет - два популярні домашні продукти, які можуть творити дива з вашими білими кросівками. Змішайте одну столову ложку соди з однією столовою ложкою оцту, щоб вийшла паста. Візьміть щітку з м'якою щетиною та нанесіть суміш на брудні ділянки кросівок. Залишіть пасту на 30 хвилин, після чого змийте теплою водою. Виконуйте цей трюк доти, доки ваші кросівки не стануть чистими.

Фото: unsplash.com

Зубна паста

Зубну пасту можна використовувати для чищення резинової підошви та білих деталей на кросівках. Нанесіть невелику кількість зубної пасти на щітку з м'якою щетиною та акуратно потріть забруднену область. Змийте теплою водою. За потреби повторіть процедуру.

Читайте також: Чим почистити підошву кросівок, щоб повернути їй білий колір і новий вигляд.

Засіб для миття посуду

Засіб для миття посуду – ще один предмет домашнього вжитку, який можна використовувати для чищення білих кросівок. Змішайте одну столову ложку рідини для миття посуду з теплою водою. Змочіть щітку з м'якою щетиною в розчині та акуратно потріть кросівки. Змийте теплою водою і повторюйте, поки кросівки не стануть чистими.

Фото: unsplash.com

Лимонний сік та харчова сода

Лимонний сік і харчова сода - натуральні засоби для чищення, які можна використовувати для надання блиску білим кросівкам. Змішайте одну столову ложку лимонного соку з однією столовою ложкою харчової соди. Має вийти пастоподібна суміш. Використовуйте м'яку щітку, щоб нанести пасту на кросівки. Через 30 хвилин змийте її теплою водою.

Кукурудзяний крохмаль

Кукурудзяний крохмаль - чудова натуральна альтернатива тальку. Посипте крохмалем брудні ділянки кросівок та залиште на кілька годин. Після цього залишки крохмалю акуратно приберіть м'якою щіткою.

Фото: unsplash.com

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як позбутися пирію на городі: кілька способів, які справді працюють

Як боротися з пирієм на городі - ефективні способи, які допоможуть позбутися бур'яну на участку - прості лайфхаки

Як перевірити, чи свіже яйце: 4 способи, які потрібно знати кожному

Для того, щоб визначити свіжість яєць в домашніх умовах або в магазині, можна скористатися простими лайфхаками

Кулінарний лайфхак, щоб варені яйця не тріскалися і добре чистилися

Щоб яйця добре чистилися і не тріскалися, їх потрібно опускати в киплячу воду або варити на пару