RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

День Незалежності з грозами: що буде з погодою у вихідні

Прогноз погоди на 24 - 28 серпня

Прогноз погоди на 24 - 28 серпня Фото: pixabay.com

Передостанній тиждень серпня порадував українців широким спектром температур: на зміну прохолоді повернулася 30-градусна спека, а під кінець робочого тижня стовпчики термометрів знову різко опустилися. Якої погоди українцям чекати у вихідні, які, нагадаємо, будуть затяжними через святкування Дня Незалежності, дізнавався "Апостроф".

Згідно з даними Укргідрометцентру, у суботу, 24 серпня, в західних і східних регіонах України очікуються короткочасні дощі з грозами. Крім того, опади захоплять і частину південних областей країни: Херсонську і Миколаївську. На решті території буде хмарно, але сухо.

Найвищі температури на День Незалежності очікуються на півдні, сході та в центрі України. Вдень стовпчики термометрів у цих регіонах покажуть від 30 до 33 градусів тепла, а в Криму і взагалі очікується +34. Після заходу сонця буде прохолодніше: від 17 до 21 градусів з позначкою "плюс".

Трохи прохолодніше буде на заході і півночі України: від 24 до 27 градусів тепла стовпчики термометрів покажуть удень і +11-14 буде після заходу сонця. Правда, на Закарпатті температури будуть вищими: від 30 до 32 тепла вдень і +14-16 уночі.

Дивіться: Море перетворилося на кашу: туристів стривожили фото і відео НП на популярному українському курорті

У неділю, 25 серпня, температурна картина в країні практично не зміниться.Тільки в південних областях дещо підвищиться денна температура і складе від 31 до 34 градусів тепла.

Крім того, неділя буде відмінним днем для відпочинку на природі, адже на півдні, півночі, сході і в центрі країни синоптики прогнозують абсолютно суху погоду. Грозові дощі очікується на заході України, але вони будуть короткочасними.

gallery1998

У понеділок, 26 серпня, який також є вихідним днем, практично на всій території країни встановиться ясна і суха погода. Трохи зіпсує картину метеоситуація на Закарпатті: тут синоптики очікують дощі та грози. Втім, ці опади будуть короткочасними.

Найтепліше в цей день буде в південних регіонах України: від 29 до 32 градусів з позначкою "плюс" стовпчики термометрів покажуть удень і +16-19 очікується вночі.

На решті території буде триматися практично ідентична погода: від 26 до 29 градусів вище нуля стовпчики термометрів покажуть у денний час доби і +13-15 очікується після заходу сонця.

Читайте також

Ціни на комуналку зміняться: за що українці платитимуть більше

Тариф на електроенергію в Україні підвищать з 1 червня до 3,5 гривні за 1 кіловат-годину, холодна вода поки що не подорожчає

Українці зачекалися тепла: яка погода буде у вихідні

Українці втомилися від дощів і чекають на повернення теплої квітневої погоди - і Гідрометцентр обіцяє тепло

Напади на військових з ТЦК: як припинити агресію

Українці стали все частіше поводитися агресивно щодо військових, які ще вчора захищали Україну в боях із російськими окупантами