RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

На західному фронті без змін: на Україну чекають пекельні вихідні

Прогноз погоди на 5-7 серпня

Прогноз погоди на 5-7 серпня На Україну чекають пекельні вихідні Фото: delfi.lt

У найближчі вихідні на українців чекає спекотна погода. При цьому на заході України спека супроводжуватиметься короткочасними грозовими дощами. Детальніше про погоду на 5-7 серпня розповідає "Апостроф".

Субота, 5 серпня

За даними Укргідрометцентру, на заході України – у Чернівецькій, Івано-Франківській, Закарпатській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Волинській та Рівненській областях – пройдуть короткочасні дощі з грозами. Температура вночі – 17-20 градусів, вдень – 29-33.

На решті території: у Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській, Вінницькій, Черкаській, Полтавській, Харківській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Луганській, Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій та Донецькій областях, а також в Автономній республіці Крим – буде хмарно з проясненнями.

Читайте: На Київ насувається шалена спека: коли очікується +36 градусів

Причому цікаво, що у цих регіонах температурний режим буде практично однаковим – що на Чернігівщині, що у Криму. Вночі – 19-23 градуси тепла, вдень – спека: від 32 до 35 градусів.

Неділя, 6 серпня

На Західному фронті без змін. У Чернівецькій, Івано-Франківській, Закарпатській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Волинській та Рівненській областях, як і в суботу – короткочасні дощі з грозами. Щоправда, вночі трохи потеплішає: 18-21 градус, а вдень – 27-33. Виняток становитимуть Закарпаття та гірські райони Івано-Франківської області – вдень там буде 22-24 градуси.

Слід зазначити, що на погодних фронтах інших областей України – Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській, Вінницькій, Черкаській, Полтавській, Харківській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Луганській, Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій та Донецькій областях, а також в Автономній республіці Крим - теж без змін. Та ж хмарність із проясненнями.

Читайте: Спека посилюватиметься: карти погоди до 7 серпня

Температура вночі – 21-23 градуси, навіть у Криму. А от вдень там, як і у Херсонській та Запорізькій областях, буде 36-38 градусів спеки. На Одещині очікується відносне денне похолодання: 30-32 градуси. На решті території денна температура коливається від 33 до 37 градусів.

Понеділок, 7 серпня

Захід завдає удару у відповідь. Мало того, що короткочасні дощі з грозами зберігаються у Чернівецькій, Івано-Франківській, Закарпатській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Волинській та Рівненській областях, то вони ще й прямують на Житомирщину, Київщину, Чернігівщину та Сумщину. Інші області тримають оборону: як неважко здогадатися, там буде хмарно з проясненнями.

На заході України вночі трохи похолоднішає: 14-17 градусів. Але вдень – 22-25. У зоні нашого контрнаступу – у Харківській, Херсонській та Запорізькій областях та в Автономній республіці Крим – як і в неділю, вночі 21-23 градуси тепла, а вдень – 36-38 градусів спеки.

У Луганській та Донецькій областях вночі 25-27, вдень – 34-37 градусів. Найхолодніше на Чернігівщині: вночі 21-23 градуси, вдень – 30-32. На решті території вночі 21-24, вдень – 32-37 градусів.

Читайте: Буде "пекло": синоптик дав прогноз до кінця серпня

Читайте також

У Путіна провал з 9 травня, росіяни шукають нову сакральну дату - нацгвардієць Андрій Отченаш

Нацгвардієць Андрій Отченаш розповів, що відбувається біля Часового Яру та які втрати росіян

Великодня хода: яка погода буде у святкові вихідні

У Великодні вихідні погода в Україні буде помірною - сильна спека спаде, і в багатьох областях пройдуть дощі, місцями грози

Автівки підскочать в ціні? Депутати придумали покращення для українців

Торгівля вживаними автомобілями в Україні через автосалони допоможе спростити процедури, але машини швидше за все подорожчають

Новини партнерів