RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Крим та Донбас повернуться через чотири роки - учасниця секретного "Батальйону 14"

Путін до нового року не доживе

Путін до нового року не доживе Магдалена Мочіовські Фото: скріншот з відео

Ще за радянських часів існував секретний "Батальйон 14", до якого входили найсильніші екстрасенси з усього Союзу. "Апостроф" поспілкувався з карпатською мольфаркою МАГДАЛЕНОЮ МОЧІОВСЬКІ, яка колись була по один бік барикад із російськими екстрасенсами, а тепер воює проти них. Про те, коли вже помре російський диктатор, що цьому заважає, а також коли Україна переможе у своїй визвольній війні – мольфарка ексклюзивно розповіла нашому виданню.

- Головне питання, яке цікавить усе прогресивне людство – коли нарешті помре кремлівський карлик? Багато хто вірить, що з його смертю російська агресія завершиться сама собою, а рф займеться міжусобними війнами, в ході яких благополучно і розвалиться. Як і належить імперіям.

Читайте: "Інформація радує": Пугачова дізналася дату закінчення війни в Україні

- У Путіна однозначно онкологія, але він тримається завдяки народним методам лікування та біоенергетичній підтримці, які надають придворні екстрасенси. Людина, що продала душу дияволу, лікується магією, їй іноді стає краще, але це не може бути вічно.

До речі, протягом усієї світової історії є чимало випадків, коли різні володарі та диктатори намагалися продовжити своє життя завдяки людським жертвам, вони поповнювали цим свою життєву енергію. Згадати ту ж угорську графиню Ержебет Баторі, яка приймала ванни, наповнені кров'ю незайманих.

Особисто кремлівський диктатор у крові не купається, але на ньому є людська кров. Дуже багато крові. Так, він робить це чужими руками, але сутність від цього не змінюється. Коли він помре, ми чітко не знаємо, визначити це в енергетичному плані неможливо – він має кілька двійників. Але гадаю, це станеться до кінця року.

- Щодо двійників – як вони відволікають путіна від якнайшвидшої смерті?

– Вони розсіюють енергетичні удари, які завдають екстрасенси. Двійники одягають його одяг, тому магам та знахарям досить складно в астральному полі визначити, хто це насправді. При цьому ще працюють штатні кремлівські екстрасенси, які, зокрема, розсіюють негативну енергію у бік путіна, яка випромінюється простими людьми.

Читайте: Ліз цілуватися до народу: у мережі показали кадри з "двійником" Путіна у Дагестані

- Чи самі двійники страждають від цих енергетичних ударів?

- Звичайно! Розвиваються різні захворювання, насамперед – онкологічні. Але я не думаю, що двійники завершать свій життєвий цикл через хвороби. Їх просто приберуть фізично.

- Наскільки путін боїться екстрасенсів, езотериків?

- Тут одразу все стає зрозумілим, якщо згадати долю якутського шамана Олександра Габишева, який йшов пішки з Якутії до Москви, що вигнати з Кремля путіна, якого він вважає антихристом. Його помістили до психлікарні.

Так, путін дуже боїться. Він вірить у надприродне, в езотерику. Це факт. Він мало того, що вірить, так ще й дуже боягузливе створення. Він хоче захистити себе від будь-якої магії, як від якоїсь хвороби. Але це допоможе. Історичний досвід показує, що коли чогось боїшся, від того й помреш.

– У нацистській Німеччині була організація "Аненербе", яка займалася окультно-ідеологічним забезпеченням державного апарату. У путіна є щось подібне?

- Було й є. Ось ви думаєте, чому він пожертвував Пригожиним, своїм вірним блюдолизом? Він йому магією не помагав. А допомагав та допомагає Шойгу. Ось чому після рейду Пригожина на Москву путін відразу втік на Валдай? Тільки він і Шойгу знають таємниці Валдая, цього дуже сильного місця сили. Що там діється, що там практикується – невідомо. Але не дарма диктатор там збудував собі бункер.

До речі, на мою думку, особливе ставлення путіна до Криму може бути пов'язане з Мангупом, колишньою столицею пізньовізантійського князівства Феодоро. Це дуже енергетичне місце, місце сили. Ми перевіряли силу Мангупа. Сидиш на скелі і бачиш увесь Крим як на долоні. Відчуття, що сидиш на вершині світу.

- Ви – це хто? Колишні співробітники "Батальйону 14"?

- Зокрема.

– А чим займаються зараз учасники батальйону? Що говорять колеги з інших країн світу, яка думка про підсумки війни за остаточний вихід України зі сфери російського впливу?

- Більшість колег з усього світу, з якими я підтримую зв'язок (їх справді зі здібностями – тринадцять осіб), розуміють, що Україна обов'язково поверне свої території

- Звідки ці тринадцять екстрасенсів?

- 30% – з Латинської Америки. Є одна спадкова шаманка з Мексики, дуже сильна людина. Маленька, худа, але дуже сильний екстрасенс. Є один монах Тибету. 20% – з Африки. Там дуже потужна магія, особливо магія вуду.

- Щодо енергетики, але не магічної. Чи буде цього року блекаут, відключення електроенергії взимку?

– Буде. Енергетична система України не повністю стабілізована. Але ми готові. І народ, і влада. Ми вже витримали такі удари, яких навіть не очікували. Тож і новий блекаут витримаємо, тим більше, що він буде слабшим, ніж минулий.

Читайте: Готуватись потрібно вже зараз: що потрібно купити для дому на випадок блекаутів

- Головне питання – коли закінчиться війна?

- У астральному плані це нікому не відомо. Занадто багато залежить від різних чинників. Зброя, мужність і таке інше. Як кажуть магі-тарологи – "як карта ляже". Наші, як кажуть, "руки" досягають до Криму. Я це бачу. За допомогою богів, ЗСУ, української нації, волонтерів Крим повернеться в лоно Матінки-України. Не кажучи вже про Донбас. Але станеться це за чотири роки. Незважаючи на те, що путін скоро помре.

- Чи будуть за підсумками війни приєднані до України такі споконвічно українські території, як Бєлгород, Таганрог, Ростов-на Дону, Кубань?

– Я цього не бачу. Швидше за все, внаслідок розпаду російської федерації на цих вказаних територіях просто з'являться нові державні утворення, дружні Україні.

Читайте: Складуться особливі умови: коли закінчиться війна в Україні

Читайте також

Україна не виграє війну у 2024 році - карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі розповіла, чого чекати Україні в 2024 році, який буде роком Дракона

Новини партнерів