RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

З ними краще не зв'язуватися - астрологи назвали шість найзловісніших знаків Зодіаку

Астрологи, які раніше склали список найбільш чарівних жінок за знаком Зодіаку, визначили найбільш зловісні знаки по гороскопу. Шести перерахованим представникам зодіакального кола приписують самі негативні риси характеру.

Про це пише портал PRO Город.

Козеріг

Народжені під знаком Козерога - люди з холодним і розважливим розумом. З ними не варто навіть пробувати змагатися, бо Козероги за допомогою свого інтелекту можуть перехитрити будь-кого і вийдуть переможцями.

Тілець

Під знаком Тільця з'являються на світ вперті і злопам'ятні люди. Якщо ви перейдете дорогу комусь з них, не чекайте прощення: більш того, Тілець знайде нагоду і спробує помститися.

Овен

Від природи представники цього знаку Зодіаку "колючі" і непоступливі. Овни буквально вибухонебезпечні - під час сварки ці люди миттєво втрачають над собою володіння і впадають у полон гніву.

Діва

Серед Дів народжується найбільше злих геніїв. Інтелект Дів дозволяє їм придумувати найбільш підступні і злі плани помсти. Ці люди можуть поводитися мило і невинно, однак за їхньої маскою будуть ховатися масштабні хитрі задуми.

Лев

Царственні Леви люблять завжди знаходитися у центрі уваги, тож легко можуть піти по головах навіть заради хвилини слави.

Скорпіон

Представників знаку Скорпіона називають найзловіснішими знаками Зодіаку. Вони настільки складні, хитрі і мстиві, що найкращим виходом буде ніколи не зв'язуватися і не конфліктувати з ними.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи розповіли, яким чоловікам за гороскопом не можна довіряти.