RU  UA

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Здоров'я

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

20 квітня

18 квітня

17 квітня

15 квітня

13 квітня

12 квітня

11 квітня

10 квітня

Всі новини

Хворіють не тільки жінки: академік назвав небезпечний вид раку, який не помічають чоловіки

Рак молочної залози не є суто жіночим захворюванням, він вражає також і чоловіків. У країнах Європи і Північної Америки молочна залоза за часткою смертності знаходиться на другому місці, поступаючись місцем лише раку легенів.

Як пише радіо "Комсомольская правда", про це нагадав академік РАН Андрій Капрін.

Він уточнив, що все ж така форма раку є рідкісною у чоловіків, але для них вона особливо небезпечна. Російський академік наголосив, що у сильної половини людства це захворювання проявляється як "дуже злоякісна" хвороба. Він порадив чоловікам бути онконастороженими і за першого ж дискомфорту в грудях звертатися до лікарів.

"Як тільки з'являються перші симптоми, якийсь дискомфорт, болі в молочній залозі, відразу йти. Чим раніше ми виявимо, тим краще", - наполягає академік.

Як повідомляв "Апостроф", вченим вдалося знайти революційний спосіб лікування раку грудей, якщо він поширився по інших частинах тіла, зокрема в мозок. Його суть полягає в тому, щоб дозволити мозку пропускати ліки проти захворювання.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я