RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

П'ять знаків Зодіаку мають містичну силу: у кожного - свої особливі здібності

У деяких людей є надприродні здібності - вони від народження володіють містичною силою, але не завжди уміють нею користуватися.

Астрологи назвали 5 знаків Зодіаку, які можуть мати надприродний дар.

Овен

Люди, народжені під цим знаком, мають дар переконання - вони можуть керувати людьми. Овни часто стають психологами з гіпнотичним нахилом, адже здатні контролювати і одну людину, і цілий натовп. Тому з Овнами краще не жартувати, а також стежити, чи не маніпулюють вони вами.

Телець

Тельці - це земний знак, і він сповна наділений силою цієї стихії. Вони близькі до природи, розуміють її, а та у свою чергу в усьому їм допомагає. З представників цього знаку виходять чудові знахарі й цілителі, які здатні лікувати хвороби й тонко відчувати навколишній світ.

Скорпіон

Скорпіони завжди вважалися загадковими й містичними людьми - це було виправдано. Представники цього знаку можуть мати дар ясновидців чи екстрасенсів, адже їхня інтуїція настільки сильна, що дозволяє розуміти інших без слів і прогнозувати майбутнє.

Водолій

Водолії мають тонку духовну організацію. Здається, що вони думками постійно літають десь у хмарах. І це насправді так, тому що представники цього знаку уміють відчувати тонкі матерії, спілкуватися зі світом духів, говорити з душами померлих. Водолії - це найкращі медіуми.

Риби

Риби можуть бачити ауру людини завдяки розвиненій інтуїції. Крім того, що вони одразу визначають біополе, то ще й здатні з ним взаємодіяти. Тому до Риб звертаються, щоб вилікувати хвороби через вплив біополя.

Раніше "Апостроф" писав про трьох найхаризматичніших знаків Зодіаку.