RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Спорт для дітей із сіл: "Укрлендфармінг" відкрив дитячу секцію карате в Полтавській області

Група компаній "Укрлендфармінг" бізнесмена Олега Бахматюка надає допомогу в організації дозвілля дітей в селах на території 22 областей, де розташовані потужності холдингу, одним з таких проектів стало відкриття дитячої секції карате в селі Красна Лука Полтавської області.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

В "Укрлендфармінг" відзначили, що до вже реалізованих проектів з юнацькими волейбольними командами приєднався також і проект зі створення дитячих спортивних секцій. У селі Красна Лука Гадяцького району Полтавської області на прохання сільського голови директором підприємства ТОВ "Агро-край" з групи компаній "Укрлендфармінг" Олександра Колодяжного і співробітника "Агро-Краю" і одночасно тренера з кіокушинкай Анатолія Рукавкова створена дитяча секція карате. Двадцять п'ять хлопчиків і дівчаток від 6 до 16 років чотири рази на тиждень відвідують заняття. Анатолій Рукавков має чорний пояс з кіокушинкай карате, за його плечима тридцятирічний тренерський стаж. За словами Анатолія, дитяча група у нього вчиться вперше.

"Взагалі тренерство - це моє життя. Де б я не працював, я завжди вчу карате. Маю серед своїх вихованців 2 чемпіона Європи і кілька чемпіонів України. Мій основний принцип - передавати знання і робити це безкорисливо і з любов'ю", - розповідає він.

Раніше 17 дітей з тренером Анатолієм Рукавковим їздили в місто Маріуполь, щоб отримати розряди від Міжнародної організації кіокушинкай карате.

"За рішенням кваліфікаційної комісії завдяки рівню своєї підготовки наші юні каратеки перескочили 9 кю розряд (помаранчевий пояс) і відразу отримали 8 кю розряд (синій пояс). На утримання секції та організацію поїздки групи в Маріуполь наше підприємство виділило більше 80 тисяч гривень. Ми плануємо і в подальшому відкривати схожі спортивні секції в тих селах, де працюємо", - зазначив директор ТОВ "Агро-Край" Олександр Колодяжний.

Підприємства агрохолдингу "Укрлендфармінг" у більш ніж 600 населених пунктах України комплексно дбають про розвиток і виховання підростаючого покоління. Потреби дітей та юнацтва в соціальній роботі «Укрлендфармінгу» завжди є одними з пріоритетних. Група компаній приділяє увагу не тільки стану приміщень дитсадків та шкіл, робить ремонт, закуповує обладнання в класи та загалом дбає про належний рівень матеріально-технічного забезпечення освітніх процесів. Агрохолдинг опікується також і організацією дозвіллєвої діяльності дітей: заняттями спортом, мистецтвом, проведенням екскурсій тощо. Організоване дозвілля сприяє всебічному розвитку особистості, діти відновлюють свої сили, здатність до праці, навчання. "Укрлендфармінг" послідовно відроджує традицію спланованого дитячого дозвілля.