RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Компанія Google показала свою надсекретну лабораторію: опубліковано фото

Компанія Google показала журналістам "секретну лабораторію" в своєму кампусі, де дизайнери підбирають і обговорюють дизайн пристроїв, які знаходяться у розробці.

Фоторепорертаж з приміщення опублікувала Fast Company.

Більшості співробітників Google заборонений доступ до цього приміщення, займає воно близько 6500 квадратних метрів, а керує дизайнерами всередині віце-президент Google по дизайну пристроїв Айві Росс. Вона брала участь у створенні колонки Google Mini та смартфонів Pixel, а також займалася роботою над розумними окулярами Google Glass.

"Лабораторія" представляє собою атріум з двох поверхів, елементи дизайну оформлені з дерева та інших натуральних матеріалів.

"Ми компанія, яка оцифрувала інформацію по всьому світу, але дизайнерам іноді потрібно потримати реальні речі в руках ... А це - святилище дизайнерської роботи", - коментує Росс.

У бібліотеці приміщення є 35 книг, серед яких комікс "Пригоди Тінтіна" і фотокнига про зйомки "Зоряних війн".

Також тут є відсік з "мішаниною з предметів", тут помічені редька з паперу, стопка зелених каменів і скринька зі слонової кістки, яку хтось із дизайнерів привіз з подорожі. В "лабораторії" Google зберігається більше тисячі зразків матеріалів, зустрічаються навіть грибний замінник шкіри і ДСП з водоростей.

Як повідомляв "Апостроф", раніше американський рітейлер Amazon став найдорожчим світовим брендом, потіснивши з першої позиції минулорічного лідера Google.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Бізнес Тема: США