RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Заплатять мільйони: Продан попередила Раду про небезпеку двох законопроектів

Екс-нардеп Верховної Ради 7 скликання Оксана Продан звернулася до керівництва Верховної Ради щодо недопустимості прийняття двох законів.

Йдеться про проект закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо детінізації розрахунків в сфері торгівлі і послуг, а також про проект закону про внесення змін до закону України "Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг" щодо детінізації розрахунків в сфері торгівлі і послуг.

Як написала Продан на своїй сторінці у Facebook, ці законопроекти, у разі їх прийняття, створять проблеми мільйону підприємців.

"Звернулась до голови комітету, голови парламенту та голів фракцій щодо недопустимості прийняття 1073 і 1053 … Це проекти, які дадуть кільком особам "заробити" на касових апаратах, кільком десяткам тисяч чиновників "заробити" на контролі за РРО, мільйону підприємців створять проблеми", - наголосила вона.

За її словами, за ці рішення також заплатять "мільйони громадян, які втратять робочі місця або платитимуть за товари та послуги монополістам значно дорожче".