RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

"ТОП-100. Рейтинги найбільших" нагородив кращих директорів з кадрів і роботодавців України

новини компаній

30 вересня під час HR Wisdom Summit, організованого бізнес/медіа бюро Ekonomika+ і діловим порталом delo.ua відбулася церемонія нагородження кращих компаній-роботодавців і кращих HRD країни за версією журналу "ТОП-100. Рейтинги найбільших".

Переможці були визначені в кілька етапів. Спочатку за кращих кадрових управлінців і роботодавців проголосували читачі порталу delo.ua (20% від результату), потім кандидатів оцінили експертне журі (60%) і редколегія журналу "ТОП-100. Рейтинги найбільших" (20%).

Експерти оцінювали кандидатів за наступними критеріями: корпоративна культура (якість внутрішніх комунікацій); корпоративне об'єднання (якість корпоративних освітніх програм навчання і розвитку персоналу); КСВ (якість соціальних програм в області HR, корисність для суспільства); інноваційність (інноваційні рішення в сфері управління персоналом).

Більшість компаній отримали відразу дві нагороди - як "Кращий бренд-роботодавця" і "Кращий директор по персоналу". Серед них:

- компанія "Київстар" і Оксана Олійник, директор з управління персоналом і розвитку організації;

- "Медіа Група Україна" та Євген Бондаренко, директор з управління персоналом;

- ДТЕК і Олександр Кучеренко, директор зі сталого розвитку

- мережа АЗС ОККО і Тетяна Кулик, HR-директор

- "Регіональна Газова Компанія" і Юлія Карбовська, HR-директор

- "Фармак" і Вікторія Кондрашіхіна, директор по персоналу

- "Тедіс" та Ірина Івасюк, HR-директор

- McDonald's Україна і Наталя Тіморіна, HR-директор

- мережа АЗК WOG і Іванна Бараник, директор по персоналу

- "Датагруп" та Ірина Калиниченко, HR-директор

Також в списку кращих компаній-роботодавців за версією журналу "ТОП-100. Рейтинги найбільших" опинилися металургійний холдинг "Метінвест", мережі "Епіцентр" і "АТБ".

Генеральним партнером заходу стала "Медіа Група Україна".

Бізнес/медіа бюро Ekonomika+ подякував партнерам заходу: ДТЕК Академію, освітній майданчик для бізнесу і суспільства, La Famiglia Catering, WOG CAFE, Hurma System, систему автоматизації HR та рекрутингу, Jack Daniel's, Бізнес радіо груп, Rabota.ua, Європейську Бізнес Асоціацію; і колег з видань ЛІГА, Інтерфакс-Україна, Апостроф і Главком.