RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Власник частини Будинку профспілок в Києві проти відкриття в будівлі покерного клубу

Засновник інвестиційно-будівельної компанії "Фенікс Груп" Назар Бенч, який володіє 30% Будинку профспілок на Майдані Незалежності, висловив свою думку щодо можливого відкриття у будівлі покерного клубу.

Про це він написав у Facebook.

Виявляється, ФПУ здала в оренду одне зі своїх приміщень компанії, що має намір відкрити там ресторан, в якому планується проводити турніри з покеру.

Бенч вважає таке рішення Федерації необдуманим та таким, яке кидає тінь на "історичну пам'ять Будинку спілок і нівелює той результат, якого вдалося досягти спільною тривалою і дуже непростою роботою по його відновленню".

Інвестор також нагадав ФПУ про Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю щодо відкриття та функціонування Будинку профспілок України в місті Києві. У ньому, зокрема, йдеться про те, що сторони домовилися "враховувати історичну цінність Будинку профспілок, зумовлену подіями Помаранчевої Революції та Революції Гідності, і дійшли згоди не відкривати у Будинку спілок заклади розважального характеру".

Бенч проінформував, що виконує усі умови Меморндуму – в 2019 році у частині будівлі був відкритий офісний простір Spaces Maidan Plaza, де на сьогодні розміщені офіси понад 50 компаній, більше половини з яких – іноземні, і закликав ФПУ також притримуватися домовленостей.