RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Експерт розповів, хто заробляє на будівництвах в Голосіївському районі Києва

Під час політичного міжсезоння представники ряду політичних сил заробляють на діяльності, пов'язаної з будівництвом.

Про це на своїй сторінці в ФБ повідомив політолог Микола Спірідонов, зазначивши, що основним заняттям політиків є блокування об'єктів будівництва.

«Поки лідери політичних сил відпочивають на морях, їх помічники активно намагаються заробити в прямому сенсі цього слова. Найчастіше хорошим заробітком є будівельні об'єкти, де частина громади «за» будівництво, друга - проти. Політики не ставлять перед собою завдання вирішити проблему. Навпаки, основний заробіток приносить створення проблеми навколо будівництва», - приводить слова Спірідонова Обозреватель.

Так, типовим прикладом блокування будівництва за гроші на сьогоднішній день є об'єкт у Голосіївському районі Києва.

«У Голосіївському районі, на Потєхіна будують житло, частина якого передадуть АТОшникам. Алеу цьому випадку абсолютно не важливо для кого будується житло. Зовсім навпаки, це тільки додає інтриги. Арсенал методів дуже простий: нагнітаються тітушки, молодь, бабусі, ставляться намети з псевдопротестувальниками, зупиняється техніка, ламаються огорожі - увагу ЗМІ забезпечено. Головне в тому, що при досягненні точки напруги - забудовнику роблять пропозицію - «кругла сума» і протестна активність біля будівництва буде ліквідована. От і все. До моменту приїзду боса з відпустки його свита при плюсах - боролася із забудовниками, допомагали місцевим активістам, ну і заробіток хороший», - пише політолог.

Раніше ЗМІ повідомляли, що ряд київських активістів спеціалізуються на блокуванні будівництв. Стало відомо, що на цьому можна заробити від 200 до 1000 грн. 500 грн коштує блокування вантажівки, 400 грн -спілкування з пресою, а також таку суму можна отримати за ламання паркану. 1 000 коштує стрибнути під камеру на техніку.