RU  UA

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Постачальники газу назвали вартість газу за тарифом "Річний"

Низка постачальників газу в Україні оприлюднила фіксовану ціну на газ для населення, яка діятиме з 1 травня відповідно до рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Компанія "Йе Енергія" Дмитра Фірташа, яка є найбільшим постачальником газу, і близько 20 постачальників, що працюють під брендом "Твій Газзбут", встановили єдиний тариф для населення "Твій газ річний" в розмірі 7,99 грн/куб.м (з ПДВ).

Таку ж ціну компанії оголосили і в рамках тарифу "Твій газ місячний".

Поряд з цим дві газові компанії з Маріуполя також назвали свої тарифи на газ для населення по річному контракту і на травень: ТОВ "Маргаз" - 12,58 грн/куб.м на рік і 9,9 грн/куб.м на травень і ТОВ "Азовгаз" - відповідно 12,9 грн/куб.м і 10,4 грн/куб.м (скрізь - з ПДВ).

Базовий річний тариф оголосило ТОВ "Торгова електрична компанія" ("ТЕК", Київ), його встановлено у розмірі 10,8 грн/куб.м з ПДВ, але без врахування транспортування , а також ТОВ "Чернівецька обласна енергопостачальна компанія "- 13,5 грн/куб.м з ПДВ та транспортуванням.

ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" свій річний тариф ще не оприлюднила.

Як повідомляв "Апостроф", з квітня 2021 року в Україні перестали контролювати тарифи на газ, тому ціни можуть змінитися.