RU  UA

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Де можна купити і обміняти криптовалюту: названо топ-5 банків

На даний час банки з великою обережністю впроваджують кріптосервіси, де можна купити і обміняти криптовалюту. Однак такі банки і додатки все ж є.

Про це пише "Мінфін".

Nuri (додаток Німеччина)

Пропонує послуги з інвестування в криптовалюту. Поки підтримує тільки Bitcoin і Ether і доступно тільки для жителів європейських країн. Дає можливість інвестувати в криптовалюту безпосередньо з вашого банківського рахунку. Також дозволяє обмінювати криптовалюту на традиційні гроші.

Revolut (Велика Британія і Європа)

Надає послуги з купівлі-продажу цифрових активів і обмін на традиційні гроші. При цьому комісії за криптообмін досить високі. Підтримує як SWIFT, так і SEPA переклади і пропонує мультивалютну підтримку до 30 валют.

Wirexapp (Велика Британія)

Wirex - банківський сервіс для покупки / продажу криптовалюта. Він надає Mastercard, який дозволяє проводити операції з 21 традиційної і криптовалютою в режимі реального часу. Є можливість купувати, зберігати і управляти криптовалютою (BTC, LTC, XRP) і традиційними грошима (GBP, USD, EUR). Є і мінус - Wirex не скрізь приймається до оплати.

Fidor (Німеччина роздрібний банк)

Фокусується на рахунках, які дозволяють торгувати на криптобіржі. Надає повний набір інструментів для крипто-транзакцій. Пропонує миттєві перекази коштів іншим користувачам. Надає 2 безкоштовних зняття готівки в місяць. На даний момент доступний виключно для жителів країн Євросоюзу.

Bank Frick (Ліхтенштейн)

Є першою фінансовою організацією в Ліхтенштейні, що пропонує торгівлю криптовалютою, а також послуги безпечного офлайн-зберігання цифрових токенів. Є можливість криптоторговлі для Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Ether, Steller і т. Д. Банк відрізняється безпечним і надійним зберіганням активів, однак його рівень сервісу викликає багато нарікань клієнтів.

Як повідомляв "Апостроф", фінансові експерти прогнозують, що середня ринкова вартість біткоїну може впасти до 20 тисяч доларів , якщо подальше падіння вартості спричинить за собою її масовий продаж.