RU  UA

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Чи скасовують рейси в аеропорту "Бориспіль": онлайн-табло

Міжнародні авіакомпанії не скасовували рейси з аеропорту "Бориспіль" на тлі можливого вторгнення армії РФ до України.

Про це свідчать дані онлайн-табло столичної "повітряної гавані".

13 лютого, судячи з інформації аеропорту "Бориспіль", авіарейси міжнародних перевізників будуть здійснені згідно з розкладом.

Більше того, на онлайн-табло сказано, що зі столичної "повітряної гавані" також злетять літаки української компанії SkyUp та нідерландської KLM, яка 12 лютого повідомляла про відміну своїх авіарейсів з України.

Щодо вильотів з аеропорту "Бориспіль" на понеділок, 14 лютого, було скасовано лише один - авіарейс QR 298 до столиці Катару Дохи, який здійснює авіакомпанія Qatar Airways Company. Всі інші вильоти, судячи з онлайн-табло, очікуються згідно з розкладом.

Адміністрація аеропорту "Бориспіль" у коментарі журналістам PavlovskyNews повідомила, що "повітряна гавань" працює в штатному режимі, незважаючи на повідомлення про можливе вторгнення армії РФ в Україну.

"При цьому за всіма скасуваннями рейсів або їх перенесенням радять звертатися безпосередньо в авіакомпанії. В адміністрації аеропорту підкреслили, що всі рейси зараз проходять за графіком" , - йдеться в повідомленні.

Раніше ми розповідали, що Мінінфраструктури спростувало інформацію про закриття повітряного простору України.