RU  UA

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

В Україні продовжують спрощувати бізнес: Рада прийняла важливе нововведення

‚Верховна Рада України ухвалила у другому читанні законопроект №7192 – документ дозволяє встановити особливий порядок та умови оренди державного майна в годину військового становища.

Про це повідомляє прес-служба Фонду держмайна України.

Законопроект, автором якого є Фонд, дає змогу орендувати об'єкти на пільгових умовах. Ці умови залежатимуть від регіону розташування об'єкта та, відповідно, умов його повноцінної діяльності.

Відповідно до цього законопроекту пільги запроваджуватиме Кабінет міністрів України. У ньому також передбачається особлива процедура оренди, яка буде значно спрощена та прискорена.

Також у Фонді кажуть, що відновлення оренди дозволить тисячам підприємств, що перестали працювати внаслідок війни, змінити місце дислокації. За словами в.о. голови Фонду Ольги Батової, поки Збройні сили України захищають нас на передовій, дуже важливо створити їм сильний економічний тил – підтримати бізнес та зберегти робочі місця.

Раніше ми повідомляли, що Верховна Рада України ухвалила за основу законопроект про компенсацію зруйнованого внаслідок російської військової агресії житла.