RU  UA

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

26 квітня

Всі новини

За скільки зараз здають квартири в Україні: ціни у Києві, Львові та інших містах

Через війну в Україні ринок нерухомості зазнав значних змін – продаж житла фактично зупинився, оренда в деяких містах знизилася, а у деяких навпаки зросла чи не вдвічі.Тим не менше, можна знайти житло і за прийнятну ціну.

Скільки доведеться заплатити за зйом житла у різних містах України повідомляє "Сегодня".

Київ

У столиці України, де до війни були досить високі ціни на оренду житла, наразі квартири можна винайняти за 3500-4000 тисячі гривень за місяць – це Дарницький, Святошинський, Солом'янський райони. Площі квартир дещо різняться – від смарт-квартир на 12 квадратних метрів до повноцінних "однушок" на 36 квадратних метрів. При цьому, усі варіанти передбачають охайний ремонт і все необхідне для життя - санвузол, спальні місця, пральну машину, холодильник, мікрохвильову піч і найнеобхідніші меблі.

Вінниця

У Вінниці ціни на оренду квартир стартують від 2500 гривень. При цьому, є і пропозиції за 3500, 4000 гривень та вище. У більшості випадків у житлі є все необхідне, але нюанс полягає у тому, що багато власників житла прямо пишуть у повідомленнях, що шукають орендарів на довгий термін та нададуть перевагу людям без тварин.

Дніпро

Багато біженців зі сходу наразі переїжджають до Дніпра. У цьому місті можна винайняти кімнату у бабусі-пенсіонерки за 2000 гривень. У той же час, на Лівому Березі можна знайти пропозиції про здачу однокімнатного житла за 3500 гривень на місяць. Проте, саме у цьому випадку, у квартирі немає гарячої води. У Центральному районі Дніпра пропонують невелику 15-метрову квартирку за 4000 гривень. У квартирі зроблений свіжий ремонт, є необхідні меблі та побутова техніка.

Кропивницький

У цьому місті можна винайняти квартиру на 5500 гривень на місяць. Проте у житлі немає холодильника і пральної машини, а орендувати його можна щонайменше на рік.

Івано-Франківськ

В Івано-Франківську реально знайти пропозиції за 2000 гривень на місяць – це однокімнатна квартира з усім необхідним, проте без бойлера, його можуть встановити орендодавці.

Львів

У Франківському районі Львова здають за 6000 гривень однокімнатну квартиру площею 41 кв. метр. У квартирі є чотири спальні місця, кухня, санвузол та засклений балкон. Є також інтернет та інші блага цивілізації.

Раніше ми писали, за скільки можна зняти житло у Києві.