RU  UA

Четвер, 30 травня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.40
Банки

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 травня

Всі новини

Ощадбанк продовжив дію карток для пенсіонерів-переселенців з Донбасу: названо крайній термін

Державний "Ощадбанк" прислухався до звернення Міністерства з питань реінтеграції окупованих територій та продовжив до 31 березня термін дії банківських карток переселенців з Донбасу.

Про це попередила начальник Донецького обласного управління Ощадбанку Світлана Івенко.

Продовження терміну дії банківських карток може бути останнім.

"Сьогодні кінцева дата – 31 березня 2022 року. Ще раз закликаю людей звернутися у відділення Ощадбанку", - звернулася Світлана Івенко до клієнтів державного банку з числа внутрішньо переміщених осіб.

Як зазначила начальник обласного управління, "Ощадбанк" у листопаді-грудні надсилав усім клієнтам повідомлення з датою та часом, коли вони можуть звернутися у відділення банку для переоформлення своїх карток.

"Ці дії були винятковим рішенням, щоб дати змогу жителям ОРДЛО встигнути до нас звернутися. Тобто вже було два роки, щоб отримати ці картки. Останнє рішення ухвалили через рішення влади щодо продовження адаптивного карантину", - пояснила Івенко продовження терміну дій карток, якими користуються переселенці з Донбасу.

У грудні, як розповіла начальник регіонального управління, до "Ощадбанку" звернулися близько 8 тисяч мешканців окупованого Донбасу, а у відділеннях банку ще понад 100 тисяч карток чекають на своїх власників з числа ВПО.

Раніше ми розповідали, що "Ощадбанк" оголосив про закриття рахунків частини клієнтів.