RU  UA

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Банки

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Sense SuperApp визнано найкращим українським цифровим банком у 2021 році

Цифровий банк Sense SuperApp від Альфа-Банку Україна відзначено нагородою "Найкращий український цифровий банк-2021" від Ukrainian Fintech Awards.

У 2021 році банк демонстрував рекордні показники продажів кредитів та депозитів серед комерційних банків. 85% з яких було оформлено через цифровий банк Sense SuperApp.

Крім того, банк продовжує запроваджувати важливі у поточний час сервіси. Так, навесні Альфа-Банк надав своїм клієнтам можливість купувати військові облігації: інвестувати в економіку України в Sense просто та зручно - це допомогло швидко зібрати 1 млрд грн та розпочати зворотній відлік до двох.

Також банк запропонував клієнтам обміняти свої бонуси з програми винагород Cash`U CLUB на допомогу ЗСУ та постраждалим українцям.

Наразі персоналізація в Sense ще крутіша, ніж у 2021: це підтвердять усі, хто поставив правильні шпалери робочого столу.

Ukrainian Fintech Awards – професійна премія від Української асоціації фінтех та інноваційних компаній, що покликана відзначити внесок провідних компаній у розвиток української фінтех-екосистеми.