RU  UA

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Банки

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

ПриватБанк блокує рахунки українців за кордоном: що відбувається

З початку повномасштабного військового вторгнення Росії в Україну багато наших співвітчизників були змушені виїхати за кордон, у т.ч, країни Європи. Через це не всі мають можливість скористатися мобільними додатками українських банків.

Про те, як можна вирішити цю проблему на прикладі "ПриватБанку", повідомляє minfin.com.ua.

Громадянин України перебуває в Європі на заробітках – він розбив телефон, купив новий, але зайти у додаток "Приват24" не може, оскільки банк не надсилає SMS-підтвердження, без якого зайти не можна. Спроби верифікувати особу користувача не мали успіху.

У "ПриватБанку" озвучили алгоритм вирішення цієї проблеми.

"Якщо при верифікації ви вказуєте не ті дані, які засвідчували в банку — дистанційно, на жаль, немає змоги вирішити ваше питання, адже ми не можемо вас ідентифікувати як клієнта та це наражає на ризик втратити свої кошти", - заявили в службі підтримки банку. Там додали, що користувач має право ще раз звернутися до чату підтримки та пройти верифікацію.

Раніше ми повідомляли, що "ПриватБанк" відмовляє клієнтам у відтермінуванні сплати боргу, натомість пропонує деяким можливість реструктуризації. Також банк не нараховує подвійних відсотків, якщо людина прострочила виплати.