RU  UA

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

У поліції розповіли, що насправді відбувалося з Поляковим в останні години життя

У поліції Києва розглядають кілька ймовірних версій смерті народного депутата Антона Полякова.

Про це під час прес-брифінгу заявив начальник ГУНП України в Києві Іван Виговський.

Смерть нардепа Полякова: в справі виявився замішаний кримінальний авторитет

За словами Виговського, правоохоронні органи розглядають наступні версії смерті нардепа: хронічна хвороба, яка могла привести до смерті, а також отруєння невідомою речовиною. Воно могло бути скоєно самостійно, або іншою невідомою особою, зазначає начальник столичної поліції.

"Є попереднє медичне свідоцтво, в якому вказано, що причиною смерті Полякова є серцева недостатність", - заявив Виговський. Відзначається, що на даний момент призначені судово-медична і судово-токсірологічна експертизи крові і сечі тіла Полякова - результати будуть готові впродовж декількох днів. Це дозволить підтвердити або спростувати факт отруєння.

У той же час, як зазначає Виговський, на даний момент ніхто не затриманий, а Руслана Джамбулатова, який посадив Полякова в таксі, вже допитали. Відзначається, що Джамбулатов і Поляков спочатку перебували в ресторані NOIR, потім їздили в автомобілі Джамбулатова вулицями Києва півтори години. За словами Виговського, Поляков їздив в автомобілі Джамбулатова, оскільки не хотів повертатися додому через сварку з Ганною Скороход - на даний момент її не допитували через погане самопочуття.

Як зазначив начальник поліції Києва, Джамбулатов не пив алкоголь, тоді як у Полякова в крові було виявлено 1 проміле алкоголю. На тілі нардепа серйозних ушкоджень виявлено не було. Крім того, за словами Виговського, таксист бачив, що Полякову стало погано, але серйозного значення він цьому не надав. Фактично нардепа знудило в той момент, коли поліція зупинила таксиста.

Раніше ми повідомляли, що нардепи групи "За майбутнє" вийшли до парламентської трибуни, звинувативши "слугу народу" Галину Третьякову в неповазі до пам'яті загиблого Антона Полякова.