RU  UA

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Завтра на Київщині не відключатимуть світло: з чим це пов'язано

10 лютого, у п'ятницю, у Київській області на добу скасують відключення світла через проведення замірів потужності споживання електроенергії, однак обмеження все ж будуть діяти в окремих частинах деяких районів.

Про це повідомили в ДТЕК.

"Укренерго" проведе заміри потужності споживання електроенергії у Київській області для визначення актуальних показників, у результаті чого завтра, 10 лютого, не будуть застосовуватись стабілізаційні та екстрені відключення світла майже по всьому регіону.

Читайте також: На прикладі пирога: в Укренерго показали та розповіли, як розподіляють електрику між регіонами

Відключатимуть електроенергію в пікові години в частині Бучанського, Фастівського та Обухівського районів, оскільки там немає можливості постачати електроенергію в повному обсязі через значне пошкодження енергооб'єктів.

"Якщо завтра у вас зникне світло, то перевірте статус відключень на сайті ДТЕК Київські регіональні електромережі. Електропостачання могло зникнути через локальну аварію або стабілізаційні відключення в указаних районах", - додали в ДТЕК.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Києві різко погіршилася якість повітря. Рекомендують не виходити на вулицю без потреби.