RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Без мами залишилася 8-річна донька: фото прощання під Києвом із Тетяною Фесенко із позивним "Мурка"

У Гостомелі Київської області попрощалися з українською захисницею Тетяною Фесенко з позивним "Мурка", яка загинула під Бахмутом Донеччини. В неї лишився чоловік, який бився з окупантами разом з нею, а також 8-річна дочка.

Про це повідомила волонтерка Юлія Кухова на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: У Києві на прощання з легендарним командиром "Да Вінчі" прийшли тисячі людей: фото та відео

Прощання відбулося 11 березня на Алеї Слави.

"Спочивай, наша лебідонька, наш янгол, наша Мурочка, наша лялечка. Така красива... наша дівчинка. Герої не вмирають", - написала Кухова.

Фото: facebook.com/julia.kuhova

Тетяна Фесенко загинула 5 березня під Бахмутом. Вона була в окопі разом з чоловіком, коли туди потрапив снаряд. Чоловік отримав контузію, але доповз до 30-річної дружини та ніс її разом із кумами до пункту евакуації 2,5 км.

Жителька Гостомеля добровільно пішла на фронт захищати країну з першого дня повномасштабного вторгнення. Вона воювала у розвідувальному батальйоні пліч-опліч зі своїм чоловіком Володимиром, з яким познайомилася у 2014 році та одружилися після повернення його з АТО.

Фото: facebook.com/julia.kuhova

До початку повномасштабної війни з Росією подружжя з маленькою дитиною жили у Мостищах Київської області, а три роки тому переїхали у сам Київ. 24 лютого 2022 року захисниця разом з чоловіком відправили доньку з рідною їм людиною за кордон і дали їй нотаріальну довіреність на випадок, якщо вони загинуть, щоб вона могла законно удочерити їхню дитину.

"Я втратив свою красуню, найкращу у світі дружину та матір нашої доньки. Вона стала ангелом, який буде дивитися на мене та нашу доньку, та завжди буде поруч у наших сердечках. Я обов’язково зустрінусь з тобою, моя кохана Мурочка", - написав її чоловік у соцмережі.

Фото: facebook.com/julia.kuhova

Раніше ми писали, що захищаючи Україну від російських окупантів та рятуючи військових на фронті, загинув український журналіст Дмитро Кудрявцев.