RU  UA

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Різко кинув самокат і побіг до гойдалок: на Київщині сталася трагедія із шестирічним хлопчиком

В Україні почастішали випадки дитячого травмування на самокатах та роликах. Так, у Київській області у місті Вишневе сталася трагедія із шестирічним хлопчиком, який загинув на очах у власної матері.

Про подію розповіли у "ТСН".

Читайте також: Намагалася продати немовля за десятки тисяч доларів: у Луцьку затримали злочинницю, фото

За інформацією правоохоронців, на початку березня о 12:25 мама із сином гуляли у сквері. Хлопчик їхав самокатом поруч із жінкою, а біля гойдалок несподівано кинув самокат на землю і почав бігти до гойдалок. Там гойдалися три малолітні дівчинки. Хлопчик вдарився скронею об куток гойдалок, упав на бруківку і знепритомнів.

Мама одразу викликала швидку допомогу, дитину доставили до нейрохірургічного відділення столиці. Там його одразу прооперували, але о 18:00 він помер.

У поліції нагадали, щоб уникнути травмування дітей на самокатах, потрібно дотримуватись таких правил:

  • Для катання потрібно вибирати рівну та безпечну ділянку. Самокати непристосовані для їзди по вибоїнах та ямах, уникайте їх.
  • Поясніть дитині, куди не можна їхати. Якщо дитина опиниться на майданчику, де багато людей, самокат треба взяти в руки та йти пішки.
  • Не можна гальмувати ногами, оскільки це призводить до ударів чи розтягувань. Для зупинки дитині потрібно використовувати гальмо.
  • Не дозволяйте кататися в погану погоду, оскільки здатність гальмувати втрачається частково або повністю під час дощу, що може призвести до падіння або ударів.
  • Попередьте дитину, що швидкий рух на самокатах може привабити собак. Краще зупинитися та спокійно пройти ділянку з тваринами, а потім далі їхати.
  • Не можна кататися на проїжджих частинах.

Раніше ми писали, що на Київщині затримали горе-батьків трьох малолітніх дітей, які їх ґвалтували та погрожували вбивством.

  • Вас може зацікавити:

Суцільна антисанітарія та бруд: у Києві 5-місячна дитина жила в занепаді, фото

У Києві новонароджена дівчинка жила серед гір сміття та купи тарганів: фото та моторошні подробиці

У Великій Британії загадково загинула юна українка: всі деталі трагедії